≫ 

Ćiro Blažević zasmejao Hrvate: Vakcinisan sam u Srbiji, raste mi brada kao Draži Mihajloviću

Legendarni trener kaže i da svakog dana sve više liči na Vladimira Putina jer je primio rusku vakcinu Sputnjik 5

  • 33
Ćiro Blažević Foto: Marko Jovanović

Legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević (86) kaže da je vakicinsan protiv korona virusa u Srbiji i to ruskom vakcinom zbog koje je počeo da se oseća kao Vladimir Putin.

Proslavljeni stručnjak je zabavio novinare 24 sata koji su pokušali od njega da saznaju da li je istina da je vakcinisan preko reda u jednoj zagrebačkoj bolnici.

- Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sada bi mi ti je...a mater - smeje se bivši selektor Hrvata, koji je otkrio da se vakcinisao u Srbiji gde je dobio "Sputnjik 5".

- Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više ličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to - šali se Blažević.

Na opasku novinara da bi uskoro trebalo da dođe u Srbiju i po drugu dozu, Blažević odgovara da su specijalno za njega Rusi smućkali vakcinu u samo jednoj dozi!

- Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitiela. Čuj, kako sam reagovao? Tako da svako malo i bradu moram da brijam, raste k’o u Draže Mihajlovića...

Blažević ističe da je zadovoljan i dodaje još da su Rusi napravili svoju vakcinu zbog koje će svako ko je primi početi da nalikuje njihovom predsedniku.

Srbiju je kaže, izabrao jer tamo nude “najefikasnije” i “najverodostojnije” vakcine, kojih u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li ih uopšte biti.

Video: Ćiro Blažević: Cvele i Džaja su mi rekli Ne može, bre, Hrvat da vodi Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavicevic

    15. februar 2021 | 21:08

    E moj Ćiro, znas i sam kako su Srbi velikodusni, nisu jajare.... Veliki pozdrav Ćiro, ziv bio!!

  • DARKO 100%

    15. februar 2021 | 21:05

    Kroz vekove sve vas je Srbija hranila i othranila ,ali ste vi cesto Srbiji zabadali noz u ledja ,i opet ona sve vas bivse ponovo prihvata u svoje majcinsko krilo,tako u buducnosti da znate greh je udarati na majcicu Srbiju

  • Zeljko ex JSO

    15. februar 2021 | 21:23

    Miroslav Blažević?!I koliko ih još ima bar jedno 90% pokatoliceni Srba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA