≫ 

Neverovatan sprint fudbalera Bajerna: Alfonso Dejvis po snegu trčao 35,6 km/h!

Dejvis je ponovo glumio "pticu trkačicu"

  • 0
Alfonso Dejvis Alfonso Dejvis u duelu protiv igrača Arminije iz Bilefelda; Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Bajerna očigledno se još nisu oporavili od slavlja posle osvajanja Svetskog klupskoh prvenstva, jer su u meču protiv Arminije u 21. kolu Bundeslige gubili 2:0 na poluvremenu.

Međutim, ta dva gola tima iz Bilefelda definitivno je zaseniuo trk levog beka Bavaraca Alfonsa Dejvisa koji je u stilu "ptice trkačice" uspeo da se vrati na svoju polovinu i spreči kontru gostiju.

Inače, vredi pomenuti da su strelci za goste bili Vlap u 9. i Pajper u 37. minutu, kao i da je Dejvosom trk viđen između ta dva gola. Podsetimo i to da je Bajern pred ovaj meč imao četiri boda više od Lajpciga.

Ipak, na kraju je Bajern uspeo da dođe do boda, pošto je meč završen rezultatom 3:3, a jedan od golova postigao je upravo Dejvis, i to onaj poslednji na meču za konačan rezultat u 70. minutu.

Pre toga je Levandovski smanjio na 2:1 u 48. minutu, Gebauer je minut kasnije vratio Arminiji dva gola prednosti, da bi Toliso u 57. minutu ponovo smanjio prednost i "pripremio teren" Dejvisu da postavi konačan rezultat nekoliko minuta kasnije.

Bajern je na kraju ovim bodom povećao razliku na tabeli u odnosu na Lajpcig na pet bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA