≫ 

"Tiki-taka" Marija Đurovskog: Ekipa s Tajlanda koju vodi odigrala akciju kao Barsa iz najboljih dana

Muangtong Junajted po diktirao tempo igre kao svojevremeno Ćavi i Inijesta za Katalonce pod Pepom Gvardiolom

  • 1
Mario Đurovski

Mario Đurovski; Foto: Profimedia

Bivši igrač Crvene zvezde i Vojvodine, kao i reprezentativac Severne Makedonije, Mario Đurovski, počeo je svoju trenersku karijeru u Muangtong junajtedu sa Tajlanda, gde se svojevremeno proslavio kao igrač.

I za sada mu ide odlično, šošto je u 11 mečeva koje je vodio, njegov tim ostvario 6 pobeda, tri remija i dva poraza.

Mario kao trener forsira napadački stil igre, što se vidi i po efikasnosti njegovog tima, koji samo na jednom meču koji je vodio nije postizao gol, a često se desi da postigne tri ili više (na šest utakmica).

Na poslednjem meču njegova ekipa izvela je akciju kao Barsa iz najboljih dana iz ere Pepa Gvardiole, sa Ćavijem i Inijestom kao pokretačkim snagama u veznom redu, koji su diktirali tempo akcija i stvarali prepoznatljivu "tiki-taku".

U pobedi nad Sukotaijem, ekipa Marija Đurovskog izvela je 36 dodavanja pre nego što je zatresla mrežu, pa možete videti u priloženom videu kako izgleda "tiki-taka" na tajlandski način.

 

Video: Mario Đurovski otkrio zašto nije potpisao za Zvezdu: Kako je izgledao sastanak sa Dikom i Piksijem

Barselona je značajno podigla formu, pre svega zahvaljujući Mesiju, i u dobrom raspoloženju večeras (21.00) u prvom meču osmine finala Lige šampiona dočekuje PSŽ, koji je bez povređenog Nejmara. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,45, a dvojka 3,60, dok je kvota na GG3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA