≫ 

Fešta ispred Kamp Noua: Navijači opkolili autobus sa igračima, zabranjen im je ulaz na stadion

Nekoliko hiljada ljudi nalazi se ispred Barseloninog stadiona pred meč sa PSŽ-om

  • 0
FK Barselona - navijači Foto: Twitter / Printscreen

Jasno je svima da nam je pandemija korone već došla glave. Svuda širom Evrope su na snazi mere koje treba da onemoguće okupljanje većeg broja ljudi, vakcinacija na zapadu uglavnom sporo teče, dok je u Srbiji po tom pitanju situacija znatno bolja.

Zbog toga se utakmice u Ligi šampiona uglavnom igraju bez prisustva publike, neke će biti i izmeštene, jer zemlje poput Nemačke ne dopuštaju ulazak engleskim državljanima, pa čak ni u posebnim slučajevima.

Ali to nije sprečilo navijače Barselone da pred večerašnji meč sa PSŽ-om naprave opštu feštu ispred Kamp Noua, uprkos zabrani okupljanja koja je na snazi. Španija je jedna od zemalja koja je najpogođenija koronavirusom, ali mnogobrojno stanovništvo očigledno više za to i ne mari, pošto autobus sa igračima domaćeg kluba jedva da je mogao da prođe kroz krcate ulice.

Viđen je veliki broj redara i policije, koja je pokušavala da udalji ljude sa mesta događaja, ali bezuspešno. Navijačima je inače zabranjen pristup stadionu, iako je sama UEFA odobrila klubovima da uz dozvolu zemlje u kojoj se nalaze puste 30% kapaciteta. Reklo bi se da su u Barseloni rešili pošteno da se „istresu“ na samoj ulici, pa je korišćena velika količina pirotehnike, vijorile su se brojne zastave i svi su se dobro zabavljali.

Utakmica između Barselone i PSŽ-a igra se večeras sa početkom od 21:00 čas.

Video: TSC-u čist gol nije priznat, ali samo par sekundi kasnije ekipa iz B. Topole stigla je do vođstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA