Vezista Milana jasan: Nikad nisam krio da navijam za Zvezdu, ali ću, nažalost, probati da je izbacim

Krunić ističe da će u četvrtak veče biti profesionalac

  • 7
Rade Krunić Foto: AP/Tanjug

Nema sumnje da će Radetu Kruniću biti najteže tokom meča između Crvene zvezde i Milana koji je na programu u četvrtak veče (18.55, Arena Sport 1, RTS 1)!

Razlog je jednostavan: momak iz Republike Srpske čitav život navija za Zvezdu koju će sada pokušati da izbaci sa klubom za koji igra.

- Nikad nisam krio da sam veliki navijač Zvezde, ali sam profesionalac i pokušaću da pobedim i nažalost da izbacim Zvezdu iz evropskomg takmičenja. U jednu ruku sam srećan što ču igrati u Beogradu i osetiti tlo Srbije i Marakane, meni lično to mnogo znači. Milan je klub o kom  sam sanjao i naravno da ću biti profesionalac - rekao je Krunić na konferenciji za medije, pa se osvrnuo na samu utakmicu:

- Svesni smo da je Zvezda najjači tim u Srbiji i da je to tim sa velikom prošlošću koju ima i sa Milanom. Mi kao igrači Milana imamo povrenje u sebe, svesni smo protiv koga igramo i moramo da povratimo samopouzdanje posle poraza od Specije.

Novinare iz Italije je interesovalo da li će Krunić dobiti šansu od starta da zaigra u Beogradu.

- Svaka utakmica je prilika za da igram, ja pokušavam da je iskoristim, a Mister Pioli je taj koji će odlučliti da li ću igrati. Ja sam spremam i radujem se što ću imati priliku da budem deo ekipe.

- Što se tiče pozicije, odnosno da li bi mogao da igram zadnjeg veznog ili polušpica, Mister dobo zna da je moja osnovna pozicija polušpic, ali da mogu da ih menjam. Sve će zavisiti od utakmice, kako će se postaviti. Mogu da igram i defanzivno i ofanzivno, ali to će trener odlučiti pred sam početak.

Pomenimo i to da će Milan u Beograd doći u najjačem sastavu, sa Zlatanom Ibrahimovićem u njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    17. februar 2021 | 11:11

    Ostani na tome da probas

  • Car

    17. februar 2021 | 13:09

    Ee jos niste napisali da i Ibrahimovic navija za zvezdu,ajde sta se čeka? Svi navijaju za zvezdu😂😂😂

  • burgija

    17. februar 2021 | 13:21

    Jesu li te probali potkupit ovi janicari..nepostenje je njihov zivot a ti si navijac njihov i ne bi me cudilo da izdas.Izdaja je takodjer dio zivota kobajagi srpskoga kluba..hahah ko ih ne poznaje mislio bi da su neki ljudi..daleko im kuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA