Zidan i trećeg sina ubacio u prvi tim Reala: Visok je 195 cm, najtalentovaniji je Zizuov naslednik

Trener Madriđana se odlučio na ovakav potez zbog povreda velikog broja igrača

  • 3
teo zidan Foto: youtube/El Monsieur

Prava "pandemija" povreda u Realu naterala je "bosa" Zinedina Zidana da potraži dodatne opcije u "B" timu "Kraljevskog kluba", a izbor je, verovali ili ne, pao njegovog sina Tea (19). Španski mediji pišu da se drugi najmlađi sin slavnog Francuza priključio ekipi koju vodi njegov otac, zasad tek da bi popunio broj, a možda u nekom momentu i dobije šansu makar kao rezerva.

Teo je prošao sve starosne kategorije Reala, 11 godina je školarac slavnog kluba i mnogi tvrde da je najtalentovaniji Zidanov sin.

Ono što ga najviše izdavaja je visina od 195 centimetara, čak su i neki vodeći igrači Reala rekli da "mali obećava", a vreme će, naravno, pokazati da li Teo može makar dopola da "dobaci" u karijeri koliko i njegov otac.

Inače, Teova starija braać Enco (26) i Luka (23), koji je golman, odavno su otišli iz Reala. Luka je rezerva u Rajo Valjekanu, dok je Enco trenutno bez angažmana posle epizode u drugoligašu Alemriji.

Četvrti, i najmlađi, Elijaz (16), takođe je u juniorskom pogonu Reala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    17. februar 2021 | 17:38

    Bolje biti tatin sin,nego nesto znati u zivotu.

  • miro

    17. februar 2021 | 18:57

    E moj Zidan bolje da si dao pdrsku nasemSrbinu bilo bi bolje i za Real i tebe.

  • MIG BIS

    17. februar 2021 | 22:00

    Zato je on potjerao sve mladje igrace da bi svog ugurao. Kako to Perez sve dozvoljava, mnogo love je je dato za mlade igrace, a zizu ih razdijelio u druge klubove. On kao da ima Balkanske krvi, ovako nasi zaposljavaju svoju rodbinu i djecu. Cista protekcija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA