≫ 

Ovako se Milan priprema za Zvezdu: Ibra zevao uz balkansku braću, Pioli odradio sastanak na centru

"Rosoneri" nisu odradili trening koji obično praktikuju timovi dan pred meč

  • 18

Fudbaleri Milana doputovali su u Beograd na meč sa Crvenom zvezdom, prvi u okviru 1/16 finala Lige Evrope, a odmah sa aerodroma autobusom su se dovezli do Marakane gde, mimo prakse, nisu trenirali, već samo prošetali, osetili ambijent, i održali sastanak.

Ibrahimović i družina su izašli na teren našeg najvećeg stadiona, "bacili pogled" na slavni objekat, prošetali, proćaskali, a ono što je bilo primetno, Šveđanin je non-stop bio u pratnji igrača sa kojima se izgleda najbolje razume - Rebićem, Mandžukićem i Krunićem.

Sigurno je da je Šveđanin imao dosta toga da čuje od Hrvata i posebno od Krunića o Zvezdinim velikim utakmicama i punoj "Marakani", koja, nažalost, neće u četvrtak pozdraviti velikana fudbala na delu protiv ekipe Dejana Stankovića. 

Kao što je najavljeno, igrači Milana nisu odradili trening koji inače praktikuju gostujući timovi dan pred utakmicu, jer su sve potrebne pripreme odradili pred polazak. Pioli je sa igračima održao kratak sastanak na centru terena, posle kog se ekspedicija "rosonera" uputila ka hotelu Hilton gde će prespavati pred utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA