≫ 

Dekijeve reči za dušu svakog zvezdaša: Zašto da se predamo pre revanša? Porasli smo kao ekipa...

Trener Zvezde hvali izdanje svojih izabranika protiv Milana

  • 42

Crvena zvezda je sa igračem manje uspela da golom Milana Pavkova u nadoknadi odigra nerešno sa Milanom (2:2) u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope, posle čega je Dejan Stanković blistao od sreće.

To se videlo i u njegovim rečima, kada je stao pred mikrofon TV Arena Sport odmah po završetku utakmice.

- Ja sam preponosan na moje igrače, kakvi su to momci, kakvi ljudi, kako rade... Šta daju od sebe na terenu. Još samo da eliminišemo onih uvodnih 10 minuta, malkice tu tenziju koja nam se dešava, jer mi zbog prevelike želje pravimo one greške... Ali, svejedno, i pored toga, posle tih grešaka, ti protiv jednog Milana napraviš šanse, daješ mu gol s igračem manje... To je korak napred, zasluga ovih momaka. Da smo imali samo malo više koncentracije, mogli smo da donesemo kući i nešto važnije od ovog remija - ocenio je Stanković.

Nije bilo potrebno postavljati mu pitanja, Deki je u dahu dodao:

- Prezadovoljan sam odnosom igrača, radom, jer, ne zaboravite, protiv sebe imaš jedan Milan, mnogo jaku, uigranu ekipu, koja lako može, u dva poteza, sve da reši - podseća Stanković.

Na kraju je upitan da li je očekivao ovako dobro izdanje svoje ekipe, na šta je odgovorio u četiri rečenice, koje će dirnuti dušu navijača crveno-belih.

- Znate, moj mentalitet je takav da se ne predajem nikada. A i zašto bismo se predali pre utakmice?! Ne razumem. To nije naš stil, to nije naš mentalitet! Zašto ne bismo igrali visok presing? Mi smo porasli kao ekipa, možemo samo da budemo zadovoljni posle ovakvog meča - zaključio je Dejan Stanković.

Video: Milan u sudijskoj nadoknadi vremena srušio Milan! Zvezda sa igračem manje do izjednačenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    18. februar 2021 | 21:54

    Imao sam neki osecaj pre ovog zadnjeg kornera,rekao sam sebi kad znamo da zas..emo u zadnjem momentu valjda znamo i da se isčupamo... tako i bi ❤️ Pavkova trebamo da slavimo kao krsnu slavu,čestitke i ostalim igračima 👏🏻👏🏻👏🏻

  • Bravo Zvezdo

    18. februar 2021 | 22:17

    Nek bude i 5:0 al da bude srce na terenu kao danas

  • Ljubo

    18. februar 2021 | 22:22

    Koji drugi tim sta pricas grobarcicu jedan maaaaliiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA