"Naravno da smo radili skauting za Pavkova": Pioli iznenađen pitanjem novinara o napadaču Zvezde

Stefano Pioli je, kaže, upoznat sa kvalitetima snažnog napadača

  • 0

Ako dosad Stefanu Pioliju nije bilo jasno ko je Milan Pavkov, sad dobro zna ko je i koliko je opasan Zvezdin napadač - strelac gola u 93. minutu za egal 2:2 u pevoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope. 

Delovalo je po izrazu Piolijevog lica da zaista ne zna ko je Pavkov posle pitanja novinara da otkrije da li je pre meča "rađen skauting za fudbalera koji je dao dva gola Liverpulu". Konkretno, pitanje je glasilo: "primili ste gol u nadoknadi vremena, da li znate ko vam je dao gol, Milan Pavkov, koji je dao i Liverpulu. Da li ste znali nešto o tom igraču?

- Liverpul? Nisam razumeo? - zbunjeno je odgovorio trener Milana, pošto nije najbolje razumeo prevod.

"Gol Milanu je dao igrač koji je dao dva gola Liverpulu, da li je obratio pažnju na njega u skautingu Zvezde pre meča?" - ponovljeno je Pioliju pitanje.

Kada je sslušao prevod, Pioli je ogovorio:

- Naravno, imali smo poziciju kod kornere i on je bio bolji od mojih igrača - rekao je trener Milana.

Novinare je zanimalo i zbog čega je Ibrahimović bio van tima za ovaj meč i da li misli da je pogrešio što Švešanin nije odigrao barem deo meča.

- Apsolutno ne, nisam pogrešio što nisam stavio Ibrahimovića. Odabrao sam najbolju formaciju, najbolji stastav. Bili smo borbeni kao što ste videli, i postigli smo dobar rezultrat. Naravno, nadali smo se da ćemo pobediti, ali o tome sledeći put - zaključio je Pioli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA