≫ 

Dekijevi sinovi urlali posle gola Pavkova, Filip lupao Aleksandra, "luđi" su zvezdaši od svog tate!

Erupcija oduševljenja naslednika trenera Zvezde

  • 2

Trojica sinova Zvezdinog trenera Dejana Stankovića, Stefan (20), Filip (18) i Aleksandar (15), zajedno su pratili meč crveno-belih i Milana, i malo je reći da su pali u trans posle gola Pavkova u 93. minutu za egal na Marakani, 2:2.

Baš u tom momentu, kad je najglasniji Filip počeo da urla od sreće, kao da je pozvao "snimatelja" da stisne dugme "rec". Kamera je krenula da snima, pa sad i na delu možemo da vidimo kakvi su zvezdaši Dekijevi naslednici i sa koliko žara prate mečeve svog tima i svog oca koji ih je, očito, zarazio crveno-belima.

Video oduševljenih momaka je, naravno, morao biti "okačen" na uvid pratiocima, da ostane zabeležen ovaj izliv emocija, ovaj urlik Stankovićevih juniora, baš onako jak i eruptivan kao kada i Deki slavi.

- To breeeee! - otelo se iz grla Filipu koji je u nastupu euforije lupio najmlađeg Aleksandra po leđima.

Ne kaže se uzalud da iver ne pada daleko od klade...

Podsetimo da je Filip golman u Interu, dok je Aleksandar takođe u Interovoj akademiji i debitovao je za selekciju Srbije u svojoj kategoriji. Stefan je van fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA