≫ 

Zvezda se oglasila zbog vređanja Ibre na Marakani: Zlatane, izvini, primitivac će snositi posledice!

Crveno-beli uputili izvinjenje asu Milana

  • 84
Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Crvena zvezda je izdala saopštenje povodom sramnih povika koje je prostak koji se našao u loži stadiona uputio Zlatanu Ibrahimoviću, vređajući ga na nacionalnoj osnovi.

Crveno-beli ističu da neće dozvoliti da primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno gostoprimstvo srpskog naroda, i ističe da će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da on snosi sve posledice takvog ponašanja i ovom prilikom su uputili Zlatanu Ibrahimoviću najiskrenije izvinjenje.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja.

- Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati.

Podsetimo, i ostali navijači Zvezde zgroženi su ponašanjem primitivca koji je vređao Zlatana, nazivajući ga balijom uz psovke, iako fudbaler Milana nije uputio niti jedan ružan gest na stadionu, već naprotiv, davao je korektne izjave i priželjkivao pun stadion.

Pogledajte neke od njih:

Video: Dva šuta Ibrahimovića s distance, ali oba nisu pogodili metu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tarmi rićmi

    19. februar 2021 | 13:14

    Zlatan je ljudina od čoveka nikad Srbe nije spominjao niti vređao i ovako da mu se vrati ipak mislim da nije u redu . A ko je pustio tok retarda na stadion tu je već pitanje

  • Samo ja

    19. februar 2021 | 13:08

    Kakva sramota, nekultura i nevaspitanje!!!!!!! Sramota me umesto te seljobercine!!!!! Zlatane, izvini u ime nas normalnih gradjana ove zemlje.

  • Моја маленкост

    19. februar 2021 | 12:58

    Ибро, ако до тебе ово стигне, прими извињење од једног старог навијача клуба, који је Звезду волео док су њоме управљали поштени људи, спортисти, прегаоци, који су је довели до светског врха, а не ови који у "ВИП" ложу доводе олош који јој каља и име и репутацију.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA