≫ 

5 stvari koje niste videli na TV: Zlatanova magija, ko je bio u loži, Donaruma se zaletao na sudiju

Šta niste mogli da vidite na TV ekranima tokom meča Zvezda - Milan

  • 10
5 stvari na Zvezda - Milan Foto: Marko Jovanović, MN Press

Stadion Crvene zvezde ugostio je još jednog fudbalskog velikana u poslednjih nekoliko godina. Posle Liverpula, Bajerna, PSŽ-a, Totenhema, Arsenala, Napolija... na Marakanu je došao i Milan. Bio je ovo treći dolazak Milana u Beograd na megdan sa Zvezdom posle 1988. i 2006. godine.

Malo je falilo da se Rosoneri trijumfalno vrate u Milano, ali je Milan Pavkov golom u 93. minutu ponovo osvojio srca navijača Zvezde.

Meč je obeležilo i sramno vređanje Zlatana Ibrahimovića od strane primitivca koji se na neki način našao u novinarskoj loži, zbog kojeg je i klub izdao saopštenje i uputio izvinjenje legendi fudbala koja je trpela nacionalističe uvrede na Marakani.

Navikli ste da Telegraf vam donosi i neke od najzanimljivijih detalja sa Marakane koje niste mogli da vidite na TV-u

Donaruma se zaletao na sudije

Golman Milana nije mogao da podnese gol u 93. minutu koji je primio od Milana Pavkova za 2:2. Žalio se sudijama da je pre kornera koji je Zvezda izborila i iz kojeg je kasnije postigla gol, trebalo da bude dosuđen faul za Milan.

Bio je toliko besan, da je pretrčao pola terena da dođe do njih i kaže im u lice svašta. Tu se nije zaustavio, već je i kod tunela želeo da se vrati i krene ka njima, ali ga je trener Pioli zaustavio i poslao u svlačionicu.

Ibrahimović pokazao deo magije na zagrevanju

Oči mnogih reportera bili su uprti u Zlatana Ibrahimovića, koji na kraju nije dobio priliku da zaigra i pokaže deo magije. Ali jeste na zagrevanju, kada je izveo nekoliko spektakularnih poteza.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

Ko je sve bio u centralnoj loži Marakane?

Pored najužeg rukovodstva Zvezde, predsednika Svetozara Mijailovića, generalnog direktora Zvezdana Terzića i sportskog direktora Mitra Mrkele, u centralnoj loži Marakane bio je i Zoran Laković kao jedan od najviših predstavnika UEFA, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ministar saobraćaja Aleksandar Antić, predsednik skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević... na slici su još i Jovan Kule Aćimović, Milovan Bojić, načelnik instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, sin zvezdana Terzića Nikša, kao i Dragan Milošević.

FK Crvena zvezda, loža Foto: MN Press

Emocije Dejana Stankovića

Bio je ovo najveći meč u trenerskoj karijeri Dejana Stankovića, zato i ne čude emocije koje je ispoljio tokom meča, kada je slavio golove, kao i na kraju meča kada je pozdravljao igrače i grlio ih, što možete videti u priloženoj galeriji.

Delije prizvale božiju pomoć parolom

Podsetili su navijači Zvezde na to kako je Milan 2006. igrao protiv Zvezde, iako je dokazano da je u prvenstvu nameštao, zbog čega je kažnjen oduzimanjem bodova, ali ne i izbacivanjem u niži rang kao Juventus, pa mu je omogućeno da igra kvalifikacije za Ligu šampiona.

Takođe, prisetili su se i magle koja ih je spasila 1988. kada su izbegli poraz u revanšu, pa je meč prekinut i odigran novi gde je bilo 1:1, pa je Milan na penale prošao dalje.

Delije su na Severu istakle parolu "Nečasne radnje i magla pre toga, treća sreća, s verom u Boga".

Bog je i pomogao, jer je Zvezda sa igračem manje došla do remija u 93. minutu, kada je sve već delovalo izgubljeno i ostala joj je nada pred revanš u Milanu.

ž

Video: Milan u sudijskoj nadoknadi vremena srušio Milan! Zvezda sa igračem manje do izjednačenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA