≫ 

Superliga: Partizan čeka Radnik, Zvezda u Subotici

Nastavlja se najkvalitetnije fudbalsko takmičenje u Srbiji

  • 4
PARTIZAN Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana u 22. kolu Superlige dočekaće Radnik iz Surdulice, dok će Crvena zvezda gostovati Spartaku u Subotici.

Crno-beli su u seriji od tri uzastopne pobede u prolećnom delu, ukupno 10 u Superligi, dok sa druge strane ekipa Slavoljuba Đorđevića ima dva remija i pobedu u drugom delu sezone.

Crvena zvezda će između dva duela sa Milanom "odmeriti snage" sa Spartakom u Subotici i svakako da je apsolutni favorit, ne samo zbog kvaliteta, nego i zbog serije od devet trijumfa u Superligi.

Vojvodina će gostovati Mladosti u Lučanima, Čukarički će dočekati Zlatibor, a Voždovac ekipu Rada.

Raspored 22. kola:

Subota: Čukarički - Zlatibor (13 sati).

Nedelja: Mladost - Vojvodina, Napredak - Inđija, Partizan - Radnik, Proleter - Metalac (13 sati), Spartak - Crvena zvezda (17.05). Ponedeljak: Javor - Novi Pazar, Mačva - Radnički Niš, TSC - Bačka, Voždovac - Rad (15.00).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav Vaselic

    20. februar 2021 | 01:56

    Ma uopste me nezanima ovaj mec i ishod sa Spartakom,nepotcenjujem Spartak ali moje misli su u Milanu na San Siru kako da odradimo taj Milan pa da se svi veselimo ipak nam je to utakmica sezone.Sa Spartakom cemo igrati i narednih godina ali protiv Milana je nesto posebno dugo sam ceko da moja ZVEZDA OPET BLISTA U EVROPI punih 26 godina kad se setim slavnih dana ,puna Marakana ,a tim pun Svetskih asova boze da mi je jos jednom da dozivim da moja ZVEZDA BUDE PRVAK EVROPE I SVETA NEBI MARIO DA ODMAH UMREM POSLE TOGA.KAD SE SETIM TOG TOKIJA 8 DECEMBAR USTAJEM U 4 UJUTRU DA GLEDAM MOJU ZVEZDU I ONDA CEO DAN ZVEZDA PRVAK SVETA CINI MI SE DA JE NEDELJA BILA BOZE KAKO VREME PROLAZI.POSLE TOGA MI CALE KUPI JAKNU SA NATPISOM KOLO KOLO BESE NESTO SVETLO BRAON EKSTRA KVALITET .TO VREME NAJBOLJE U MOM ZIVOTU KOJA RADOST NI SLUTITI NISAM MOGO DA CE NAS POSLE TOGA MNOGE NEDACE SPOPASTI DA NEBI RATA PALA BI I SAMPDORIJA I TADASNJA BARSA.KAKO SMO IGRALI POJAM ZA MNOGE U 3 PASA GOL SANSA.

  • Miroslav Vaselic

    20. februar 2021 | 01:40

    Samo da nam se niko ne povredi,bolje i izgubiti nego ostati bez nekog vaznog igraca pred revans sa Milanom.Realno tesko gostovanje ali na muci se poznaju junaci kamo srece da je ovako stalno.A s druge strane ima i glodar derbi kola valjalo bi da i oni malo proklize puno se provlace u zadnje vreme sve na ivici remija.Mada bi krajnje vreme da ih otkinemo u prvenstvu i kupu treba ih oduciti sa par komada da zacepe,previse pricaju i komentarisu tudje dvoriste a svoj svinjac nevide.Stalno promovisu neko bombardovanje i petardiranje kako u evropi tako u prvenstvu zato bi valjalo dati im jedno 2 ili 3 komada da se malo primire i spuste na zemlju.Realno trebalo bi da osvojimo novu titulu mnogo smo kvalitetniji ali gadno kradu na sve nacine mnogo prljavo igraju ako prodjemo Milan bice gadno u derbiju namerno ce nekog igraca osakatiti to je njihov metod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA