≫ 

Vlahović postaje ozbiljna "zver" od napadača: Gol i asistencija Srbina, Viola sad "lakše diše"

Deveti pogodak bivšeg napadača Partizana za "ljubičaste"

  • 1
dušan vlahović Foto: printscreen

Ako Fiorentina ove sezone sačuva prvoligaški status, a ide ka tome, neka zahvali Dušanu Vlahoviću, koji iz meča u meč, iz kola u kolo, potvrđuje da je najbolji gol-igrač ekipe.

Srpski reprezentativac je postigao još jedan pogodak za Violu, deveti ove sezone, za vođstvo protv Specije u prvoj utakmici 23. kola Serije A, a pred kraj meča je upisao i asistenciju Ejseriku za konačnih 3:0.

No, krenimo redom...

Igrao se 49. minut kada je Vlahović dobro ispratio akciju Kastrovila po desnoj strani, delovalo je da ovaj neće stići do lopte, međutim u poslednji čas je ubacio na peterac, a naš "špic" atraktivno smestio loptu u nebranjenu mrežu.

Bilo je isprva dileme da li je Kastrovil stigao loptu pre nego što je ona napustila granice igrališta, delovalo je da će gol biti poništen, no, ipak, presuđeno je u korist domaćeg tima, koji je tako matirao odbranu novajlije u ligi.

Pogledajte kako je Vlahović pogodio za 1:0.

Fiorentina je u 64. minutu duplirala vođstvo, gol je postigao upravo Kastrovil, te je Prandelijev tim ušao u finiš meča sa velikom prednošću koju je samo uvećao Ejserik u akciji u kojoj je još jednom Vlahović imao konkretnu ulogu, ovog puta kao asistent.

Pre ovog kola, Vioal je bila 16. na tabeli, tek dva boda od prvog tima u zoni ispadanja, sada je porpavial svoju poziviju i mnogo "lakše diše" pred nastavak sezone.

Za domaći tim je od starta zaigrao i drugi srpski reprezentataivac iz redova "ljubičastih" Nikola Milenković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA