≫ 

Kakav maler! Golman Lidsa primio nerealan gol, lopta mu se od leđa odbila u mežu, za pobedu Vulfsa

Šta čovek da kaže na ovo

  • 0
Ilan meslije Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Vulverhemptona savladali su Lids 1:0 u prvoj utakmici 25. kola Premijer lige i nastavili solidnu nisku rezultata u poslednje vreme. Bio je ovo treći trijumf ekipe Nuna Espirita Santa u poslednja četiri kola, a za ovaj mogu da zahvale golmanu gostiju Ilanu Meslijeu i njegovoj zaista nesrećnoj intervenciji posle udarca Traorea.

Bio je to i ključni momenat utakmice na "Molinou" u petak uveče.

Snažni i superbrzi Traore je odradio lavovski deo posla u situaciji koja je prethodila pogotku Vulfsa, praktično mu se i može pripisati gol, međutim "pripomogao" je i Francuz na golu ekipe iz Jorkšira, praktično je sam sebe matirao.

Španski reprezentativac je najpre pobegao svojim čuvarima u silovitom trku, nije čak ni bio najbolje pozicioniran da šutira, ali je raspalio po lopti i pogodio prečku. Lopta se od okvira gola odbila, pala na već poleglog Meslijea koji je prethodno intervenisao - pogodila ga negde u vrat ili leđa i završila u mreži.

Pogledajte zaista malerozan momenat po igrače Lidsa i njihovog čuvara mreže.

Inače, dva tima su odigrala vrlo zanimljiv meč, garniran šansama na obe strane. Lako su i gosti mogli do pozitivnog rezultata, čak i pobede, ipak nisu iskoristili dve odlične prilike, a jedan gol im je i poništen kada je Bamford zatresao mrežu.

Lids, za razliku od Vulfsa, sada beleži blagi pad forme pošto mu je ovo bio već treći poraz u prethodna četiri kola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA