Krstajić veoma oštro o incidentu sa Zlatanom: „Tog čoveka treba procesuirati, osramotio je Srbiju“

Trener TSC-a napomenuo da je Ibrahimović među prvima pomogao Srbiji kada su je zadesile poplave 2014. godine

  • 22
Mladen Krstajić, FK TSC Foto: TSC

Veoma dobre rezultate na klupi TSC-a na početku prolećnog dela sezone beleži Mladen Krstajić. Ekipa iz Bačke Topole je osvojila sedam od mogućih devet bodova sa novim trenerom na klupi, a ono što posebno treba podvući jeste činjenica da od „restarta“ takmičenja nije primljen nijedan gol.

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije takođe je pratio duel između Crvene zvezde i Milana u okviru Lige Evrope, istakavši da je veoma srećan što su crveno-beli reprezentovali naš fudbal u najboljem mogućem svetlu na međunarodnoj pozornici.

- Naravno, odličan meč. Zvezda je odigrala na jednom visokom nivou, pre svega taktički. Prezentovali su Dejan Stanković i njegovi izabranici srpski fudbal u pozitivnom svetlu. Dobro, Milan za vikend igra sa Interom, verovatno su se malo i čuvali za taj meč, ali i pored toga Zvezdi za nastup u četvrtak skidam kapu – rekao je Krstajić za Sportsport.ba.

Dotakao se stručnjak i onih loših detalja, kojima je bačena mrlja na veoma pozitivan rezultat, koji će Zvezda poneti u Italiju narednog četvrtka.

- Molim vas, želim to naglasiti, onaj incident sa Ibrahimovićem je za svaku osudu. Ne, osudu, nego čoveka, ako ga tako možemo nazvati, koji je izrekao ono što je izrekao, treba procesuirati. Zna li on i njemu slični ko je Zlatan Ibrahimović. Zna li recimo da je kada su poplave zahvatile Srbiju 2014. godine da je Zlatan bio jedan od prvih sportista koji su priskočili u pomoć. A, i da nije, ono je nedopustivo. Osramotio je Srbiju, srpski narod i Zvezdu. Pa Zlatan je veliki prijatelj sa Dejanom Stankovićem, sa Sinišom Mihajlovićem, i kako se oni danas osjećaju. Nikada se ne ponovilo – zaključio je Krstajić.

Video: Ibrahimović meč protiv Zvezde prati sa tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    20. februar 2021 | 09:26

    Nazalost nista nece biti od procesuiranja,jer lik je bio u vip lozi,to je neki Zvezdin "nevolja",ne moze se Zvezda oprati tek tako,dajte mu ime,prezime i sliku u javnost ako se ogradjujete,veliki sam zvezdas ali i veliko fuuuj za ovo nemusto ogradjivanje

  • Dare

    20. februar 2021 | 09:24

    Svaka cast Krstajicu.

  • Majo

    20. februar 2021 | 09:32

    Mocna policija jos nemoze od 50ljudi na stadionu da pronadje tog, sad ce nekog klinca da poture

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA