≫ 

Čelsi zaustavljen u Sautemptonu: Majstorija Minamina, Tuhel se prekombinovao i vratio kući s bodom

Plavci zaustavljeni u pobedničkom naletu - 1:1

  • 0
Chelsea , Wolverhampton Foto: Tanjug/AP

Opijen dobrom formom tima u poslednje vreme i opterećen predstojećim duelom sa Atletiko Madridom u Ligi šampiona, trener Čelsija Tomas Tuhel odlučio je da "istumba" ekipu na gostovanju u Sautemptonu gde su Plavci na kraju osvojili samo bod - 1:1.

Iako su napadali i dominirali, jeftino primljen gol iz prvog poluvremena kada je Minamino pravom majstorijom nadmudrio defanzivce Čelsija i golmana Mendija i doneo vođstvo Svecima, koštao ih je boljeg rezultata.

Sjajno je Redmond u 33. minutu ubacio loptu za Japanca na pozajmici iz Liverpula koji je stvarno prelepo nadmudrio goste.

Čelsi je u većem delu utakmice napadao, ali nije često ulazio u prilike.

Na kraju su do izjednačenja stigli iz penala posle prekršaja Ingsa na Mejsonu Mauntu. Engleski plejmejker sigurno je izveo najstrožu kaznu u 54. minutu za 1:1.

Do kraja utakmice Čelsi je pokušavao i imao nekoliko opasnih napada, ali je i Sautempton na drugoj strani mogao do pobede jer je prečka posle šuta Vestergarda sačuvala goste u 72. minutu.

Kad se sve sabere i oduzme, remi je najrealniji ishod ovog duela, a Čelsi je zaustavljen posle četiri vezane pobede u Premijer ligi.

U "nesrećnom" Sautemptonu konačno slave, pošto su ovim vrednim bodom zaustavili niz od 5 uzastopnih poraza u Premijer ligi od kojih onih 9:0 na Old Trafordu još uvek peku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Zvezda Čelsija pozitivna na korona virus, ali tvrdi da se oporavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA