≫ 

Velika tuga u Ronaldinjovom domu: Majka slavnog fudbalera preminula od posledica koronavirusa

Ona se prethodno uspešno izborila sa rakom, ali nije uspela da se oporavi od opakog virusa

  • 0
Ronaldinjo - Dona Angelina Foto: Youtube / Printscreen

Tužne vesti sačekale su jednog od najboljih fudbalera ikada, Ronaldinja tokom jučerašnje večeri. Njegova majka, Dona Migelina je preminula u svojoj 71. godini od posledica zaraze koronavirusom. Ona je prethodno primljena u bolnicu Mae de Deus u Porto Alegreu tokom meseca decembra, a treba istaći da se uspešno oporavila od borbe sa rakom tokom 2012. godine.

Kako navode izvori bliski porodici, oporavak Done Migeline je išao u dobrom smeru, ali se u poslednjih nekoliko dana sve iskomplikovalo zbog nove infekcije. Prema izveštajima iz bolnice, njeno stanje se naglo pogoršalo tokom jučerašnjeg dana, kada je saopšteno da je preminula oko 20:00 časova po lokalnom vremenu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Diario Olé (@diario.ole)

Brazilski mediji navode da se fudbaler zaputio ka bolnici, gde se nalaze njegova dva brata Roberto Asis i Deise Moreira. I sam Ronaldinjo je tokom decembra na društvenim mrežama podelio vesti o tome kroz šta prolazi njegova majka.

- Dragi prijatelji, moja majka je zaražena koronavirusom i svi se nadamo da će se oporaviti. Nalazi se u jedinici intenzivne nege i prima sve neophodne medikamente. Hvala vam na željama i pozitivnoj energiji koju šaljete. Majko, izdrži – napisao je tada Ronaldinjo.

Fudbaler je u međuvremenu, po saznanju o smrti majke, promenio svoju profilnu fotografiju na društvenim mrežama u crno-belu boju, a Atletiko CAM, njegov bivši klub je odao počast Dona Migelini, koja je bila čest gost na njihovom stadionu za života.

Video: Veliki Ronaldinjo stigao u Beograd

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA