≫ 

Neško sapleo Lalatovića na odlasku iz Lučana, Napredak upisao prvu prolećnu recku

Lale novim kiksom uvećale zaostatak za drugoplasiranim Partizanom

  • 0
Nenad Neško Milovanović Foto: MN Press

Trener Mladosti Neško Milovanović najavio je da napušta klupu Lučanaca posle okršaja sa Vojvodinom, a na rastanku od voljenog tima zadovoljio se bodom u okršaju sa favorizovanim gostima - 1:1.

Miljan Vukadinović je doveo Vojvodinu u vođstvo u 19. minutu, ali je konačan rezultat postavio Bojović iz jedanaesterca u 64. minutu posle prekršaja Andrića.

Bilo je bure u Lučanima u finišu jer su gosti tražili jedanaesterac posle starta Šatare nad Gemovićem, ali je jedan od najboljih srpskih sudija Srđan Jovanović samo odmahnuo rukom.

Vojvodina je ovim bodom uvećala prednost nad četvrtoplasiranim Čukaričkim na dva boda, ali i uvećala zaostatak za drugoplasiranim Partizanom na 9 bodova.

Tenzije je ovog popodneva bilo i na "Karađorđu" gde su igrači i rukovdstvo Proletera tražili jedanaesterac u nadoknadi u meču u kome su poraženi od Metalca sa 2:1.

Vasiljević je doveo goste u vođstvo u 7. minutu, izjednačio je Leandro u 30, da bi tri boda timu iz Gornjeg Milanovca doneo Igor Maksimović pogotkom u 57. minutu.

Na kraju, i Napredak je stigao do premijerne pobede ovog proleća protiv Inđije (1:0) pogotkom Marka Bačanina u 81. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA