≫ 

Bizarno slavlje Gatuza sa Kosovarom, Napoli primio četiri gola za poluvreme

Desetkovani gosti nisu mogli bolje u Bergamu

  • 0
Amir Rahmani Foto: printscreen

Fudbaleri Napolija proveli su se kao "bosi po trnju" na gostovanju gde se malo koji tim naigra, još teže dolazi do pozitivnog rezultata, u Bergamu. Atalanta je bila više nego ubedljiva protiv tima Đenara Gatuza, savladala je goste 4:2 i probila se na deobu četvrte pozicije na tabeli Serije A, na kojem je i Lacio.

Mora se reći i to da su gosti bili desetkovani u ovom meču, Gatuzo nije mogao da računa na nekolicinu najvažnijih igrača pa konačan epilog nikako ne čudi, mada je Napoli do poluvremena imao više nego povoljan rezultat, 0:0.

Ipak, bez Lozana, Mertensa, Petanje, Manolasa, Demea, Hisaja, Ospine i Insinjea koji se povredio na zagrevanju, Napolitanci su jednostavno popustili pod stalnim naletima igrača Đanpjera Gasperinija, koji je, inače, isključen u prvom delu zbog prigovora.

Zapata je u 52. minutu pogodio za 1:0, ali gosti su imali odgovor preko Zjelinskog čiji je gol burno slavio Gatuzo koji je u naletu emocija prilično izmaltretirao svog igrača, Kosovara Amira Rahmanija.

Atalanta nije posustajala, igrala je onako kako to radi pod Gaspreinijem poslednje dve godine, a do 79. minuta rezultat je već bio 4:2.

Strelci za domaći tim bili su još Gosens, Muriel i Romero, dok je drugi pogodak za goste, za 2:2 u tom trenutku, zapravo bio autogol Gosensa.

Za Napoli je od starta igrao srpski internacionalac Nikola Maksimović, a zamenjen je u 78. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA