≫ 

Uznemirujuće scene u Bergamu: Napadač Napolija bez svesti iznesen sa terena, doživeo potres mozga

Osimen je ostao da prenoći u bolnici u Bergamu

  • 0
viktor osimen Foto: Tanjug/Ap

Napadač Napolija Viktor Osimen doživeo je potres mozga tokom utakmice svog kluba protiv Atalante u Bergamu, kada je pao na leđa i potiljačnim delom glave udario o podlogu. Nigerijac je prethodno bio u duelu sa Kristijanom Romerom, došlo je do odgurivanja, posle čega je Osimen izgubio ravnotežu i bolno prizemljio, bez šanse da izbegne udar glavom o tvrdu zemlju.

Sve se to dešavalo maltene pred sam kraj meča, u trećem minutu nadoknade, pri rezultatu 4:2 za Atalantu koja je na kraju i dobila meč.

Osimen je ostao bez svesti posle udara, brzo mu je ukazana pomoć, a sa terena je iznesen na nosilima i sa bocom kiseonika kao podrškom pri disanju. Situacija nije bila nimalo bezazlena, što je u toku večeri potvrdio i Napoli u saopštenju u kojem je navedeno da je Nigerijac doživeo potres mozga.

Iz predostrožnosti, Osimen će provesti noć u bolnici kako bise ispratilo njegovo stanje koje je sada stabilno, jer, osim potresa mozga, testovi nisu pokazali bilo koja veća oštećenja.

Podsetimo da je Osimen letos iz Lila stigao u Napoli za čak 60 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA