≫ 

Krstajićev TSC ne zna da primi gol, tuča u Ivanjici, Kahriman sačuvao Radovu pobedu na "krovu"

Klub iz Bačke Topole "skočio" na 5. mesto, posle 10 osvojenih bodova u četiri prolećna kola

  • 4
FK TSC Foto: MN Press

Fudbaleri TSC-a ubedljivo su pobedili Bačku na domaćem terenu rezultatom 3:0 (3:0), u utakmici 23. kola Superlige Srbije!

Bio je ovo i četvrti vezani meč tima iz Bačke Topole na kom nisu primili gol, odnosno mrežu su sačuvali na svakom meču na kom ih je predvodio novi trener Mladen Krstajić.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom poluvremenu. Najpre je Jug Stanojev postigao sjajan pogodak volejom u 18. minutu, da bi Đuro Zec u 40. i 41. završio posao i vinuo TSC na 5. mesto na tabeli.

- U jednom trenutku smo pomislili da  igramo protiv Barselone, gledajući to prvo poluvreme. Ne smemo da dozvolimo situaciju da nas rival pritiska pola sata. Ovo nije smelo da se dogodi. Čestitam TSC-u, a nama neka je Bog u pomoći - rekao je trener Bačke Nenad Vanić.

Javor je u Ivanjici savladao Novi Pazar golom Ilića u 52. minutu, ali će utakmica ostati upamćena po sukobu u finišu meča.

Naime, Novi Pazar je sa igračem manje u 91. minutu dao gol, ali ga je sudija Milan Ilić poništio zbog faula u napadu posle kornera. Igrači gostujućeg tima su nasrnuli na njega i pomoćnika, rezervista Gigić je isključen, da bi minut kasnije došlo i do sukoba između igrača.

Rad je upisao važne bodove u borbi za opstanak, u gradskom derbiju su dobili Voždovac na "krovu" rezultatom 1:0!

Strelac je bio Petar Karaklajić u 38. minutu, ali pobedu je definitivno sačuvao iskusni Damir Kahriman sjajnim intervencijama u finišu meča.

Vredi pomenuti i da je Radnički iz Niša dobio Mačvu u gostima sa 2:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    22. februar 2021 | 17:32

    Počeli Beograđani da kroje ligu ko će da ispadne i da dele bodove po potrebi između sebe zato je pola lige beogradskih klubova zato će i publika da dolazi na utakmice u malom broju

  • Milan

    22. februar 2021 | 17:47

    Mladen je podguzna buva lošeg režima.

  • Pekmen

    22. februar 2021 | 18:06

    Čovek kupio licencu za trenera u bosni nije mogao regularno da položi. Šta reći o njemu jedino može da bude trener na balkanu i nigde više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA