≫ 

Aston Vila zbog povrede Griliša zabranila fudbalerima Fantazi do kraja sezone

Pojedini igrači i članovi stručnog štaba prekršili klupsku disciplinu

  • 0
Aston Villa Brighton Foto: Tanjug/AP

Globalno popularna igrica, Fantazi Premijer lige, biće zabranjena do kraja sezone za igrače i članove stručnog štaba Aston Vile pošto su prekršili klupsku disciplinu.

Naime, igrači ovog tima - Met Target, Nil Tejlor i Konor Hurihejn - zatim klupski analitičar Skot, odnosno fizioterapeut Rob, izbacili su iz postava kapitena ekipe Džeka Griliša uoči "dedlajna" koji je u ovom kolu bio u petak u 19,30 časova.

To je mnogima bio siguran znak da je ponajbolji fudbaler Aston Vile povređen i da ga neće biti na utakmici sa Lesterom što se kasnije i dogodilo.

Dodatna potvrda je bila činjenica da kapiten Griliš nije fotografisan na poslednjem treningu u petak što je izazvalo pravu frku među ljubiteljima ove igrice uoči roka do kada treba podesiti tim.

- Dobio sam informaciju da su se na društvenim mrežama pojavile glasine da Džek neće igrati zbog čega će biti sprovedena klupska istraga zbog kršenja discipline - obrazložio je trener Aston Vile Din Smit.

Za sada su pomenuti članovi Aston Vile samo dobili zabranu igranja FPL-a do kraja sezone i ne očekuje se da dalje budu kažnjeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA