≫ 

On hoće 5, klub daje 4 miliona: Hoće li najbolji igrač Milana potpisati ugovor pred meč sa Zvezdom?

Najave iz Italije kažu da će Turčin staviti novi paraf

  • 0
Italy Soccer Serie A Antonio Calanni

Turski vezista Hakan Čalhanoglu, možda i najbolji igrač Milana ove sezone, trebalo bi da potpiše novi ugovor sa Rosonerima dan uoči revanš meča protiv Crvene zvezde!

Čalhanoglu je ušao u poslednju godinu ugovora i već duže vreme traju razna natezanja njegovog agenta sa upravom kluba. Navodno, Paolo Maldini mu je ponudio četiri miliona po sezoni, dok Turčin traži pet.  A sudeći prema informacijama koije stižu iz Italije, i jedna i druga strana će popustiti i naći će se negde na pola.

Izgledalo je da će Čalhanoglu napustiti Milan još na početku sezone, odnosno u letnjem prelaznom roku, ali je ostao i bio je pokretač ekipe koja je napraviloa veliko iznenađenje i bila lider Serije A donedavno.

U Milan je stigao 2017. iz Leverkuzena, a poslednjih meseci njegovo ime se i te kako povezivalo sa eventualnim prelaskom u Mančester junajted. Pogotovo što bi na leto došao kao slobodan igrač.

>>> Atletiko u poslednje vreme prosipa bodove, Čelsi ne zna za poraz pod komandom Tomasa Tuhela. Stoga kvote izjednačene: kec na današnjem meču (20.45) plaća se sa 2,85, dvojka je vredna kvote 2,90. Očekuje se oprezan meč, pa na igru 0-2 gola kvota 1,47. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atletiko Madrid – Čelsi.

Video: Partizan poveo protiv Radnika u 44, minutu, pogledajte prvenac Vujačića u crno-belom dresu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA