≫ 

Ibrahimović doživeo poniženje na ulicama Milana, dan posle debakla od Intera u derbiju

Šveđanin dobio Zlatnog tapira koji se dodeljuje igračima ili trenerima koji su podbacili na terenu

  • 7
Zlatan Ibrahimović Printskrin: Youtube/Massimiliano Filippi

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović doživeo je poniženje dan posle derbija sa Interom, kada ga je novinar Valerio Stafeli "pronašao u gradu" i uručio mu trofej Zlatni tapir!

Ibri je ovo ukupno šesti Zlatni tapir koji je dobio za vreme igranja u Seriji A (Inter, Juventus, Milan), a ova "nagrada" dodeljuje se u italijanskom fudbalu onom koji je u tom trenutku razočarao na terenu i bio dosta lošiji od ostalih. A Zlatan to jeste bio u Derbiju dela Madonina.

- Bilo je teško u nedelju, imali smo dosta grešaka, ali ćemo se oporaviti. Na sledećem meču ću poneti tapira sa sobom, možda mi donese sreću - rekao je Ibrahimović koji, doduše, nije bio toliko pogođen što se tapir ponovo našao u njegovim rukama.

Zlatan naredni meč igra protiv Crvene zvezde u četvrtak, barem Milan će ga igrati, dok Rosonere u endelju očekuje veliki derbi sa Romom na Olimpiku.

Ono zbog čega se Ibrahimović takođe pominje jeste i njegov odlazak na Sanremo kao specijalni gost od 2. do 6. marta, a već 7. očekuje se da Šveđanin bude u postavi Rosonera protiv Udinezea.

>>> Sautempton je remijem sa Čelsijem prekinuo niz od šest ligaških poraza, a na Lidsovim utakmicama pada u proseku 3,46 gola po meču, najviše u prvenstvu. Kec na današnjem meču (19.00) plaća se sa 2,50, dok je tip 3+ vredan kvote 1,65. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Lids – Sautempton.

Video: Ibrahimović meč protiv Zvezde prati sa tribina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezda jugoslavija nikad srbija

    23. februar 2021 | 09:12

    Ibra je na molbu stankovica pristao da ne igra kako bi se miljenica izvukla sa sto povoljnijim rezultatom zanjuci da im je to zadnji nastup...sad se priprema teren za ono sto slijedi tamo..a svi znamo da ce sa 3 do 5 komada kuci..nista novo i ocekivano

  • Milojko

    23. februar 2021 | 10:53

    Ibrahimoviću treba da bude svejedno! Jednom nogom u penziji i boli ga za sudbinu Milana, Intera i drugih. Trebao je ovom liku zabiti tapira tamo gde sunce ne sija.

  • Simke

    23. februar 2021 | 10:38

    Kompleks,kompleks,kompleks- NEIZLECIVOST.......PSIHIJATRIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA