≫ 

Savićević bez dlake na jeziku: Piksi ima autoritet, neće više biti splavova i obilazaka ljubavnica

Popularni Genije pričao o imenovanju novog selektora Srbije

  • 21
Dejan Savićević, Dragan Stojković Piksi

Foto: MN Press

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević uveren je da će Dragan Stojković Piksi, njegov nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, zavesti red kao novi selektor Srbije!

Savićević je u razgovoru za "Informer" poručio da Piski ima dovoljno autoriteta do ostvari svoj plan, da bi "bez dlake na jeziku" poručio kako su iz njegovog ugla izgledala ranija okupljanja Orlova.

- Ako neko može da obuzda igrače, onda je to Piksi. On je pravi čovek da reprezentativcima probudi patriotizam i osećaj privrženosti zemlji. Rekao bih da to Srbija sada nema. Jer da ima, uz kvalitet igrača koji poseduje, sigurno bi se plasirala na Prvenstvo Evrope. Beograd ima mnogo splavova i možda su oni glavni problem reprezentacije Srbije - rekao je Savićević i dodao:

- Ako Piksi ne može da se nametne autoritetom i reši pitanje discipline na svim nivoima, onda ne znam ko bi mogao. Takođe, Piksi ne dozvoljava mešanje u posao. Kod njega ne prolaze one fore: „Ovaj mora da igra zbog menadžera."

O paraleli između Piskija i igrača, Savićević je rekao:

- Nema potrebe da vučemo paralelu između Piksija igrača i Piksija trenera. Dobar je u svom poslu, i zna se da kod njega mora da bude gvozdena disciplina. U klubu je lakše uspostaviti red. U reprezentaciji je to teže, posebno što igrači na okupljanje nekada gledaju kao na relaksaciju. Dođu da se odmore, da obiđu familiju i ljubavnice.

>>> Sautempton je remijem sa Čelsijem prekinuo niz od šest ligaških poraza, a na Lidsovim utakmicama pada u proseku 3,46 gola po meču, najviše u prvenstvu. Kec na današnjem meču (19.00) plaća se sa 2,50, dok je tip 3+ vredan kvote 1,65. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Lids – Sautempton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    23. februar 2021 | 10:41

    "da obiđu familiju i ljubavnice" - ТО неће ићи лако. Оне САМЕ долазе, обилазе своје "љубавнике". Омиљено пецалиште им је Златибор, лети :).

  • VELJKO

    23. februar 2021 | 11:18

    A koga ako ne Piksi

  • Ljubiša

    23. februar 2021 | 12:21

    Šta, Savićević postao opet Srbin?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA