≫ 

Bivši igrač Lacija došao da igra na "Kosovu", pa zbog svlačionica pocepao ugovor posle 10 sekundi

Kavanda je svojevremeno igrao i za reprezentaciju Belgije, a trebalo je da potpiše za Trepču

  • 3

Predsednik Trepče 1989 Abedin Zeka ispričao je javnosti kako je nekadašnji igrač Lacija Luis Kavanda pobegao sa Kosova kada je video infrastrukturu kluba.

Kavanda je trebalo da potpiše ugovor sa Trepčom, sve je već bilo dogovoreno, ali...

- Kavanda je došao kod nas. Kupili smo mu avionsku kartu, sačekali, smestili u hotel, odveli ga do Prištine, u najluksuznije restorane. Rekao sam saradnicima da se bojim da će nam pobeći. Kada sam ga odveo u Mitrovicu, odveli smo ga na stadion "Adem Jašari" - rekao je Zeka i dodao:

- U trenutku kada je ušao u svlačionicu, više ni sekund nije hteo da ostane. Zamislite da je krenuo sa nama na gostovanje u Gnjilane. Bio je zatečen kada je video svlačionice i nije ostao još ni 10 sekundi. Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubedimo, rekli smo mu da je ovde bio rat...

Kavanda je navodno u međuvremenu otišao put KIne gde bi trebalo da potpiše ugovor sa jednim tamošnjim klubom, dok je tokom akrijere sem Lacija nosio i dresove Torina, Barija, Trabzona, Galatasaraja i Standarda. Igrao je i za reprezentaciju Belgije za koju je sakupio dva nastupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    23. februar 2021 | 12:33

    mogu da zamislim njegov kvalitet kada je hteo da igra na kosovu

  • Mišo

    23. februar 2021 | 13:38

    Ma te svlačionici su bile ekstra opremljene pune oružja i ovk sportista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA