≫ 

Lalatović: Uzeli nam četiri boda na pravdi boga, ali nećemo se žaliti

Trener Vojvodine ukazao na loše sudijske odluke protiv njegovog tima

  • 7
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović smatra da je njegov tim oštećen na poslednje tri utakmice u Superligi gde je izgubio značajne bodove u borbi za vrh.

- Prvo nam je bio poništen regularan gol protiv Čukaričkog, iako je TV snimak posvedočio da lopta nije čitavim obimom prešla gol-aut liniju pre nego što je Vukadinović centrirao, a onda postignut pogodak.

- Izjednačujući gol na Banovom brdu primili smo tridesetak sekundi po isteku sedmog minuta nadoknade, a protiv Voždovca nam nije sviran penal, baš kao ni sada, kada je u nadoknadi vremena srušen bio Gemović - rekao je Lalatović dan posle susreta u Lučanima koji je završen remijem (1:1).

Trener Vojvodine je ipak naglasio:

- Poštujemo Sudijsku organizaciju i FSS, iako mislim da su nam uzeta četiri boda na pravdi boga. Još uvek se ne ljutimo, jer sudije su ljudi koji mogu da pogreše. Ali ovo, ipak, mora da nas sve u klubu natera da se zamislimo - zaključio je Lalatović.

Video: Lalatović posle isključenja našao idealno mesto da komanduje igrom ekipe, čuo se sve vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    23. februar 2021 | 18:15

    Kog Boga? Ti si se u krst zakleo da ćeš da kažeš sve o nameštaju Radničkog, ali nisi rekao. Zato se pitam šta ti je sveto i kom se Bogu moliš.

  • Pelicoli

    23. februar 2021 | 18:42

    Kad te gani kradu ćutiš kao. . . .loša ti je roba lalate!

  • 1992.

    23. februar 2021 | 19:10

    ,, Ovoga mi krsta" doćićeš i ti na red da objasniš zašto te je,,boleo " stomak baš kada je tvoj tim trebao da izgubi od zvezde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA