≫ 

Porazi se nižu: Paunovićev Reding izgubio i od najgoreg tima u Čempionšipu s igračem više

Novi problemi za srpskog stručnjaka na klupi Rojalsa

  • 1

Izgledalo je bajkovito sve tamo negde posle Nove godine kada je Reding bio nadomak pozicije broj 2 u Čempionšipu i plasmana u Premijer ligu, ali se situacija poslednjih nedelja drastično komplikuje po srpskog stručnjaka Veljka Paunovića.

Rojalsi su u velikoj krizi, a drugi vezani poraz i to protiv najgoreg tima u ligi Vikama od 1:0 udaljio ih je od borbe za direktnu promociju u viši rang.

Pogodak odluke pao je početkom drugog poluvremena, a krivac je golman Redinga Rafael koji nije uspeo da uhvati loptu koju je spretni fudbaler domaćina Onjedinma smestio u mrežu u 47. minutu.

Bio je to uvod u ludo drugo poluvreme u kojem je Paunovićev tim promašio penal u 70. minutu, neprecizan je bio najbolji strelac Lukas Žoao (pogodio prečku), mada su i domaćini propustili najstrožu kaznu u 85. kada je neuspešan bio Ikpeazu.

Reding je poslednjih 20 minuta igrao sa igračem više zbog isključenja domaćeg defanzivca Tafazolija, ali im ni to nije pomoglo da izbegnu drugi vezani poraz.

Ako im je uteha, barem su sigurni na plej-of poziciji bar nekoliko kola...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VERO

    24. februar 2021 | 10:02

    PAUNE zar ne vidis da te bojkotuju. Polako zele da te sklone. Nekom smetas. VRATI SE NAMA ZIV BIO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA