≫ 

U Čelsiju dobija sve manje šanse, a želi ga Bajern: Pulišić bi za 60.000.000 evra mogao u Bavarsku

Tuhel kaže da ipak želi da zadrži američkog igrača u ekipi

  • 0
FK LEster, Celsi Foto: Tanjug/AP

Kako stvari stoje, Kristijan Pulišić bi uskoro mogao da promeni sredinu. Za igrača Čelsija su se raspitivali mnogi, ali je interesovanje Bajerna nešto što svakako privlači dosta pažnje.

Ovaj američki fudbaler je od dolaska u Plavce s vremena na vreme prikazivao zaista dobre partije, ali nije u potpunosti došao do izražaja tokom ove sezone. Prošle je faktički jednom rukom vodio Čelsi ka mestu u Ligi šampiona.

Bavarci su na vreme rešili da se raspitaju za njegove usluge, svesni da bi na kraju ove sezone mogao da ih napusti Kingsli Koman. A Čelsi je prihvatio razgovore navodeći da je spreman da ustupi Pulišića nemačkom klubu, ali ne za manje od 60.000.000 evra.

On je samo jednom bio starter u Čelsiju od kako je Tuhel došao u klub i to se desilo u FA kupu protiv Barnslija ranije tokom februara. Sam nemački strateg kaže da je svestan zbog čega je Pulišić doveden i misli da će kad-tad ono najbolje izaći iz njega.

- Čelsi je doveo Kristijana iz dobrog razloga, zbog njegovog kvaliteta, potencijala i naš posao je da nađemo najbolje iz njega – izjavio je Tuhel.

On je sinoć nastupio na meču Lige šampiona protiv Atletiko Madrida, ušavši sa klupe i zamenivši Tima Vernera samo tri minuta pred kraj utakmice.

Video: Sporne situacije u Humskoj: i Radnik i Partizan oštećeni za penal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA