≫ 

Kakva pomama za srpskim štoperom: Za Milenkovića se bore Mančester junajted i Borusija iz Dortmunda

Junajtedu je ovo drugi pokušaj da privole Blekija, nakon što je bio na radaru 2018. godine kada je na kormilu bio Žoze Murinjo

  • 3
Nikola Milenković Nikola Milenković - 89.038 evra nedeljno - 4.630.000 evra godišnje Foto: Tanjug/AP

Mančester junajted je sa Borusijom iz Dortmunda izgubio dve trke - Erling Haland i Džud Belingem su otišli u redove nemačkog velikana - ali, "đavoli" neće dozvoliti da im se to desi i sa štoper Fiorentine, Nikolom Milenkovićem, javljaju engleski mediji.

Ponovo će bitka dve strane da se dogodi oko Milenkovićevog potpisa kojem 2022. godine prestaje saradnja sa timom iz Firence.

Junajtedu je ovo drugi pokušaj da privole Blekija, nakon što je bio na radaru 2018. godine kada je na kormilu bio Žoze Murinjo.

Takođe, po pisanju tamošnjih medija, Milenković je mnogo bliži sada Junajtedu, jer su se čelnici sa Old Traforda založili da srede posao što je pre moguće, ali je Skaj sport, sa druge strane, javlja da je Nikola i u razgovorima sa Dortmundom.

Finansije se navode kao adut Junajteda, jer Dortmund će pre prodavati igrače, pa ako se napravi prostor, onda će i krenuti u totalni napad za potpis štopera Fiorentine.

Video: Borjan: Pokušaćemo da zaustavimo i pobedimo veliki Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⛷⛷

    24. februar 2021 | 12:36

    Ma kako da ne 😂😂

  • 5

    24. februar 2021 | 17:27

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA 🌟🌟🌟

  • Nekoizfrancuske

    25. februar 2021 | 08:19

    Jos im on fali i mogu u drva 🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA