Everton odradio veliki posao: Luka Dinj potpisao novi ugovor, na Gudisonu do 2025. godine!

Karamele uvek igraju značajno bolje kada je Francuz na terenu

  • 0
Luka Dinj Foto: Youtube / Printscreen

Everton je odradio ogroman posao. Francuski fudbaler, Luka Dinj, koji već nekoliko sezona čini važan šraf ovog kluba, produžio je ugovor sa Karamelama sve do leta 2025. godine, čime je odbacio sve spekulacije oko eventualnog odlaska sa Gudisona.

On je u Liverpul stigao 2018. godine iz Barselone kao zamena za Lejtona Bejnsa, a za kratko vreme zauzeo je centralno mesto u odbrani i zadobio je poverenje svih koji su vodili Everton kroz poslednjih par godina.

Francuz je između ostalog igrao i za Romu i PSŽ, što će reći da iza sebe u karijeri imao odličan staž. U Evertonu je dres obukao već 97 puta, postigao je pet golova i namestio je njih 19. Posle produžetka saranje, Dinj je rekao da mu je veoma drago što je ostao u klubu iz Mersisajda.

- Veoma važno za mene je da zadržim stabilnost. Imamo veliki projekat i u stanju smo da postignemo nešto veliko u narednim godinama. Želim da igram Evropu i Everton je pravo mesto za tako nešto – istakao je Dinj.

On je muku mučio sa povredama ove sezone, ali sa njim na terenu Everton deluje značajno bolje.

Video: Sjajan hitac Sinančevića, bacio je kuglu 21.25. Postavio je rekord Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA