≫ 

Totenhem dokrajčio Volfsberger, Ali uz sjajne makazice i dve asistencije nastavio da prkosi Murinju

Relativno dobra partija nekada standardnog člana startne postave Pevaca, krunisana je i sa dve asistencije

  • 0
Dele Ali, Totenhem Foto: Tajnug / AP

Ekipa Totenhema je već posle prvog meča protiv Volfsbergera imala rezultat koji im je garantovao prolazak u osminu finala Lige Evrope, ali se Murinjova četa potrudila da i ove srede „dotuče“ Vukove. Četiri gola postigao je londonski klub, a Austrijanci ovoga puta nisu zatresli mrežu, iako su imali prilike za to – 4:0 (1:0).

Odlučio se Žoze Murinjo da na ovom meču od starta da šansu Dele Aliju. I ovaj mu je pokazao da u sebi još ima onaj napadački gen. Već u 11. minutu utakmice na asistenciju Dohertija se Ali dobro snašao i poslao loptu u mrežu. Taj rezultat bio je na snazi i na velikom odmoru.

U nastavku, još tri gola Totenhema i dve asistencije za Dele Alija. Drugi pogodak Pevaca viđen je u 50. minutu kada je Karlos Vinisijus dobro reagovao na centrašut engleskog fudbalera i „proturio“ loptu pored desne stative.

U 73. minutu se u strelce upisao Garet Bejl. Pogrešila je odbrana Volfsbergera pri razmeni pasova u zadnjoj liniji, Spursi su presekli dodavanje, a Dele Ali je pronašao Velšanina koji je bio usamljen na desnoj strani i koji je pucao gotovo iz prve.

Konačan rezultat postavio je Karlos Vinisijus u 83. minutu nakon još jedne gluposti gostiju u odbrani. Ponovo su se dodavali nazad potpuno bezbrižno, poklekli pod pritiskom, a već pomenuti fudbaler Totenhema je vrlo lako sa nekih 12 metara poslao loptu u mrežu.

Video: Sjajan hitac Sinančevića, bacio je kuglu 21.25. Postavio je rekord Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA