≫ 

Vojvodina pokreće disciplinski postupak protiv Lalatovića!

Razlog su nedavne izjave trenera Novosađana

  • 27
Nenad Lalatović Foto: MN Press

Čelnici Vojvodine odlučili su da pokrenu disciplinski postupak protiv svog trenera Nenada Lalatovića zbog komentarisanja sudijskih odluka!

Lalatović je, naime, nedavno istakao da je njegov tim oštećen i da su im uzeta četiri boda - ali da se neće žaliti, da bi u međuvremenu izjavu javnosti dao prvi čovek Novosađanja Dragoljub Samardžić:

- Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS-a, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova - rekao je Samardžić, prenosi "Sportski žurnal", i dodao:

- Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS-a, kao i samog kluba.

Vojvodina je u međuvremenu u petak dobila Napredak 1:0 golom iz penala, dok ih sledeće nedelje tokom vanrednog kola očekuje gostovanje Partizanu u debiju kola.

Pogled na tabelu kaže da Voša ima 50 bodova, pet više od Čukaričkog i 13 od TSC-a koji imaju i meč manje.

>>> Lajpcig u seriji od četiri pobede u ligi, Borusija toliko ne zna za trijumf. Stoga i kvota 1,72 na keca u derbiju kola u Nemačkoj (18.30): Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Lajpcig – Borusija M’Gladbah.

Video: Lalatović se busao pa dobio prvo upozorenje, a onda i isključenje sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    27. februar 2021 | 09:32

    Normalno da ce da kaze istinu i nece da cuti dok vi kradete klub.

  • Filip

    27. februar 2021 | 10:43

    Los covek, nikakav trener.

  • Obi

    27. februar 2021 | 11:51

    Treba dati platu igracima upravo kluba a ne da vam kokeza daje,od cega da zive ljudi gospodo kako igraci tako i ti zaposleni u klubu dosta vise krade i zatuskavanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA