≫ 

Inter rešio Đenovu po kratkom postupku: Lukaku ga dao u 32. sekundi, Darmian i Aleksis stavili tačku

Gaze "neroazuri" ka tituli

  • 0
fudbaleri intera Foto: Tanjug/Ap

Kako sad stvari stoje Inter deluje kao daleko najozbiljniji kandidat da prvenstvenu trku završni na prvoj poziciji. Jer, ono što pružaju igrači Antonija Kontea iz kola u kolo nagoveštava jedino takav ishod šampionata. Nova "žrtva" Lukakua i družine bila je Đnova koja je na "San Siru" kapitulirala već u 32. sekundi, a poražena je na kraju sa glatkih 3:0.

Oim Lukakua koji je pogodio i na ovoj utakmici, baš on je bio strelac u 32. sekundi, mrežu ekipe Davidea Balardinija pogađali su još Mateo Darmian i Aleksis Sančes.

Inter je tako maksimalno iskoristio kiks Juventusa u Veroni, a ako večeras i Milan ne pobedi Romu u gostima, eto navijačima "neroazura" duplog zadovolstva. Konteov tim sada ima sedam bobova više od Milana, a deset od Juventusa.

inter đenova Foto: Tanjug/Ap

Što se tiče Šenove, koja je poslednji put pobedila Inter u gostima davne 1994. godine, pretrpela je tek prvi nesupeh još od kraja decembra kada je ekipu iz najveće luke preuzeo Balardini. Od tada, "Grifoni" su rapidno popravili formu i rezultate pa upravo zbog tog niza neće morati da brinu za opstanak.

Veliki borbu do kraja sezone vodiće i Ronaldo i Lukaku za "Kapokanonijerea" lige, objica su u ovom kolu bili strelci, pa su ostali na razmaku od jednog gola u korist Portugalca, koji je 19 puta bio strelac.

U nedelju popodne Fiorentina je potvrdila svoju "toplo-hladno" formu, poražena je od Udinezea golom u samoj završnici meča 1:0, te će do kraja imati da brine o svom statusu u eliti iako je trenutno na sedam bodova odstojanja od prvog tima "ispod crte" Kaljarija.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA