≫ 

Huliganska sačekuša za Dušana Tadića, pogođen kovanicom u glavu ispred stadiona PSV-a

Srbin se našao na meti protivničkih navijača posle meča u Ajndhovenu

  • 6
dusan tadic

Printskrin: Twitter/soufiane040_

Srpski reprezentativac Dušan Tadić našao se na udaru navijača PSV Ajndhovena posle meča u kojem je bio strelac gola u 92. minutu za egal 1:1, koji je "Kopljanike" održao na bodovnoj distanci u odnosu na "Filipsovce".

Tadić se tokom meča, baš posle gola iz penala, skoro pobio sa igračem PSV-a Damfrisom jer ga je ovaj provocirao i ometao malo pre izvođenja kaznenog udarca, pale su teške reči, a upravo zbog svoje reakcije Srbin se kasnije našao na meti huligana.

Nekolicina njih je sačekala Tadića ispred stadiona, urlali su na njega i vređali ga, hteli čak i da preskaču ogradu, a kako nisu mogli, jedan ga je pogodio kovanicom u glavu iz neposredne blizine. Tadić se odmah uhvatio za bolno mesto i u pratnji obezbeđenja požurio u klupski autobus.

Pogledajte tu situaciju.

 

Inače, pomenuti fudbaler PSV-a Damfris je posle meča izjavio da mu je Tadić tokom verbalnog duela vređao majku.

- Nije trebalo to da priča za moju majku, jednostavno nije. Može da mi kaže šta hoće, da me naziva raznim imenima, i to je u redu, ali majku ne sme da mi dira. To je tako - rekao je Dumfris za holandske medije.

Naravno, Tadić nije bez razloga bio ljut na Damfirsa što pokazuje i ovaj kadar na kome se lepo vidi da fudbaler PSV-a kopačkom gazi po "beloj tački" kako bi Tadiću otežao kazneni udarac.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raska

    28. februar 2021 | 18:58

    SRBIN je to!Samo po kratkom postupku.Ziv bio Tadicu!

  • YYY

    28. februar 2021 | 21:38

    Jel to taj fini i kulturni Zapad? Mi smo divljaci a oni su civilizacija?

  • Душан Краишник Бања Лука

    28. februar 2021 | 19:56

    Име Моје немој мајку да псујеш никоме није она крива ништа,,, дебила можеш другачије спустити!!! Жену и Дјецу не дирати било чија су!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA