≫ 

Šalke više ne zna šta da radi: Doveli petog trenera ove sezone, verovatno će ih voditi u Cvajti

Poslednjeplasirani tim Bundeslige zamenio je Kristijana Grosa i umesto njega doveo Dimitrosa Gramozisa

  • 0
Dimitros Gramozis Foto: Youtube / Printscreen

Potpuno je nejasno šta će se desiti u nekoj daljoj budućnosti sa ekipom Šalkea. Međutim, ono što ih gotovo sigurno čeka uskoro je selidba u Cvajtu, gde će pokušati da se konsoliduju i vrate se na staze stare slave. Trenutna situacija je takva da novca jednostavno nema, pa nije ni čudno što se treneri menjaju kao na traci. Ovoga puta, to će biti za širu fudbalsku javnost potpuni anonimus.

Reć je o Dimitrosu Gramozisu, koji je prethodno vodio Darmštat do petog mesta u Cvajti. Nakon tog rezultata napustio je klub prethodnog juna posle godinu i po dana provedenih u timu. Između ostalog, radio je u Bohumu kao pomoćni ili glavni trener u različitim kategorijama.

On će na klupi naslediti Kristijana Grosa, pošto ni Švajcarac nije uspeo da zaustavi katastrofalne rezultate Šalkea, upisavši samo jednu pobedu u 11 utakmica. Podsetimo, sezonu na klupi ovog kluba započeo je Hub Stevens, potom je tu bio David Vagner, dok je pre Grosa tu bio Manuel Baum. Realno, šanse za opstanak Šalkea gotovo da nema, jer je ovaj tim zakucan za dno sa samo devet poena.

Ugovor sa Gramozisom biće potpisan do kraja ove sezone, ali lokalni nemački mediji ističu da će zbog svih igračih, finansijskih i ostalih problema, ovaj stručnjak predvoditi Šalke i u narednoj takmičarskoj godini, kako stvari stoje, u Cvajti.

Video: Marko Nikolić o Stanojeviću i Lalatoviću pred derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA