≫ 

Tako se to radi, kratko, ali ubitačno! Dortmund iz kontre do polufinala Kupa Nemačke

Derbi Borusija pripao je žuto-crnima koji su slavili sa 1:0

  • 0

Možda Borusija iz Dortmunda na kraju sezone ostane bez plasmana u Ligu šampiona kroz Bundesligu, ali će moći da se bori za trofej u Kupu Nemačke pošto je prošla u polufinale.

Milioneri su savladali kao gosti imenjaka iz Menhengladbaha sa 1:0, a pogodak odluke za plasman u narednu rundu postigao je Džejdon Sančo u 66. minutu posle sjajne kontre.

Kako su samo izmenjali pasove fudbaleri trenera Terzića, a Rojs asistirao Englezu koji je bio hladan pred golom Ždrebaca i pogotkom doneo Dortmundu prolaz dalje.

Dortmund je generalno bio bolji na ovom susretu, a pre pobedonosnog pogotka Sanča poništen je gol i Erlingu Halandu zbog faula u začetku akcije.

Gosti su meč okončali sa igračem manje pošto je u nadoknadi isključen Mahmud Daud, ali su uspeli da sačuvaju prednost i zadaju još jedan udarac treneru Marku Rozeu, koji od leta upravo preuzima Milionere.

Drugi meč današnjeg prodgrama između Regenzburga i Verdera je odložen zbog korona virusa, dok se u preostalim mečevima četvrtfinala u sredu sastaju Esen - Kil i Lajpcig - Volfzburg.

Video: Saigrači poklonili tortu Lazaru Markoviću za 27. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA