≫ 

Gobeljić se konačno oglasio posle Milana: Ti koji vređaju i prete sa društvenih mreža nisu navijači

Tragičar crveno-belih sa San Sira konačno o Milanu, navijačima, pretnjama...

  • 63
Marko Gobeljić Printskrin: Instagram.com/crvenazvezdafk

Fudbaler Crvene zvezde i zamenik kapitena ovog kluba Marko Gobeljić, po prvi put je "progovorio" u javnosti nakon revanš utakmice s Milanom.

Dvomeč s Milanom je najavljen kao utakmica 21. veka za Crvenu zvezdu, prilika da se razreše neki stari računi i šansa za Zvezdu da dokaže kako je ponovo veliki evropski klub.

U prvoj utakmici koja je odigrana u Beogradu, rezultat je bio 2:2, dok je u revanš utakmici Milan izdržao nalete crveno-belih i sa 1:1 prošao dalje zbog više golova u gostima.

Apsolutni tragičar revanš utakmice bio je bek Crvene zvezde - Marko Gobeljić.

Na samom početku utakmice skrivio je penal isturivši ruke izvan tela, Krunić je šutirao i pogodio upravo u ruke, nakon VAR-a sudija je pokazao na belu tačku. Zvezda je kasnije izjednačila preko Bena.

Gobeljino horor veče se nastavilo sredinom drugog poluvremena, kada je imao stopostotnu šansu da dovede Zvezdu u vođstvo, međutim, šutirao je daleko iznad gola sa nekih pet metara iako je gol bio potpuno prazan. Odmah u sledećem napadu je zaokružio svoje "veče horora" tako što je dobio drugi žuti karton.

Sada kad su malo slegli utisci od Milana, ukoliko je to i moguće, Marko Gobeljić je pričao o celokupnoj situaciji za Srpski telegraf.

On smatra da će ga ova utakmica proganjati do kraja života.

- Mislim da se situacija iz Milana nikada neće potpuno slegnuti. Ostaje jedan veliki žal zbog promašaja i crvenog kartona, bol i neprijatnost u stomaku, koji će se vraćati uvek pri pomisli na taj meč. Da je moglo bolje, moglo je, nekada, prosto, neke stvari se nameste, ali ono što mi ostaje jeste da naučim mnogo iz svega što se dogodilo. Još jedna bolna lekcija. - rekao je fudbaler crveno-belih, da bi potom dodao o promašaju.

Video: Gobeljićev promašaj karijere

- Proganjaće me celog života, ali ja sam optimista i verujem da će tu biti još mnogo dobrih duela i golova u Ligi Evrope i Ligi šampiona, kojih ćemo se navijači i ja radije sećati. 

Nažalost, usled očajne partije koju je pružio, mnogi navijači su ga dočekali na nož, kako bi se reklo, te su odmah nakon utakmice počeli da ga isteravaju iz kluba, da mu prete sa smrću... Međutim, Gobeljić takve ljude i smatra navijačima.

- Nažalost, i to se dešava u fudbalu, ti ljudi se ne mogu nazivati navijačima, pravi su oni koji daju podršku i kada nam ide dobro i kada je loše - istakao je Gobeljić, a onda se osvrnuo i na ovacije koje je dobio u Beogradu nakon utakmice.

- Nisam se bojao reakcije navijača, znao sam da su delije uvek uz nas i da od njih uvek doživljamo najlepše ispraćaje, kao i dočeke, i kada se pobeđuje i kada se gubi - rekao je Gobeljić i osvrnuo se na skandiranje Delija na dočeku iz Milana.

Video: Stotine navijača na Marakani: Zvezdin bus dočekan uz dimove i baklje

- Uvek kažem da moramo razdvajati prave navijače. One koji su spremni da zbog Zvezde prelaze svakog vikenda i po 200 kilometara i navijače sa društvenih mreža koji su tu samo da vređaju i prete. Na sreću, mnogo je više naših pravih delija! Ovim putem želim još jednom da zahvalim delijama na ogromnoj podršci i ljubavi, koje pružaju!

Za kraj, fudbaler se osvrnuo i na vezu sa Katarinom Grujić, ljubav cveta, a on kaže da je upravo ona trenutno njegova najveća podrška u životu.

- Naravno, kada je teško, najbitnija je podrška cele porodice, pravih prijatelja, kao i devojke, koja je uvek uz mene. Katarina je moja najveća podrška od prvog dana.

 TSC je jedina ekipa koja je u Superligi pobedila Zvezdu s Dejanom Stankovićem na klupi, a s obzirom na formu u kojoj se nalazi tim Mladena Krstajića, šampiona danas (16.05) čeka težak posao u Senti. Kvota na dvojku je 1,52, dok je dupla šansa 1X 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    3. mart 2021 | 11:03

    Mozda po tvom nismo navijaci, ali ni ti za nas nisi fudbaler.

  • Www

    3. mart 2021 | 11:13

    Pametniji si kad cutis a jos gluplji kad igras...

  • dovla

    3. mart 2021 | 11:23

    Decko sa dve leve noge,jos imas obraza i da kazes nesto,vezaro jedna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA