≫ 

Veliko srce Andrije Živkovića: Bivši fudbaler Partizana uplatio celokupan iznos za lečenje male Lane

U pitanju je suma od 23.000 evra

  • 19
Andrija Živković

Foto: Tanjug/AP

Povremeni srpski reprezentativac Andrija Živković, trenutno član solunskog PAOK-a, uplatio je celokupan iznos za lečenje osmogodišnje Lane Veličković u inostranstvu!

Lani je za zračnu terapiju na jednoj klinici u Turskoj, nakon što joj je otkriven tumor u moždanom stablu, bilo potrebno 23.000 evra i celi Niš se digao na noge kako bi pomogao. Međutim, vrlo brzo stigla je informacija da je Živković pokrio sve troškove.

 

- Danas se reč čovek piše imenom Andrije Živkovića. Ovaj divni mladić danas je uplatio celokupan iznos za Lanino lečenje. Hvala svima koji su izdvojili dragoceni novac kako bi pomogli Lani, svaka uplata biće iskorišćena u ove svrhe. Svi ste pomogli od srca - piše u poruci koja se pojavila na društvenim mrežama.

Podsetimo, Živković je rođeni Nišlija i iz tamošnjeg Nacionala je 2009. prešao u Partizan. Igrao je za prvi tim od 2013. do 2016. godine, potom i četiri godine za Benfiku odakle se 2020. preselio u PAOK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA