≫ 

Još jednom potvrđeno, Totenhem pobeđuje samo najslabije: Pevci jedva do trijumfa protiv Fulama

Murinjov tim u poslednjih šest utakmica pobeđivao samo rivale iz donjeg dela tabele

  • 1
Fulham Tottenham Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema upisali su i drugu uzastopnu premijerligašku pobedu, još jednu koja je bila očekivana, jer je rival bio tim koji se bori za opstanak, Fulam.

"Pevci" su, istina uz mnogo muke, izašli na kraj sa "Kotadžersima" pokraj Temze, pobedili su 1:0 i to im je bila treća pobeda nad ekipom iz donjeg dela tabele u poslednjih šest mečeva.

Preostale tri utakmice u tom nizu, protiv daleko jačih timova, "Pevci" glat gubili (od Čelsija, Sitija i Vest Hema), pa je "kristalno" jasno zbog čega je Totenhem iza svih pomenutih klubova na tabeli. 

Gol, koji je pripisan defanzivcu Fulama Adarabioju, viđen je u 19. minutu, a stigao je u koprodukciji Dele Alija i Sona, koji su dvopoteznom akcijom izigrali kompletnu odbranu domaćeg tima i rešili meč, kako se kasnije ispostavilo.

Fulham Tottenham Foto: Tanjug/AP

Do kraja nije bilo golova, ali nisu izostala uzbuđenja, a dva puta je i VAR intervenisao zbog spornih situacija. Najpre je u prvom poluvremenu video nadzor stavio na proveru situaciju u kaznenom prostoru domaćeg tima kada su gosti tražili penal - ali ga nisu dobili na kraju.

U nastavku je intervencija VAR-a spasila goste posle gola Fulama, jer je i nesuđeni strelac Džoš Maja igrao rukom neposredno pre pogotka.

Pomenimo i to da je Aleksandar Mitrović igrao od 71. minuta kada je zamenio Kavaljera.

Do kraja, Murinjov tim je uspeo da sačuva pobedu, ali je i čuo nepovoljne vesti sa "Hitrousa", gde je direktni rival za visok plasman Everton, savladao VBA rezultatom 1:0.

Strelac jedinog gola za "Karamele" bio je Rišarlison u 65. minut.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    4. mart 2021 | 21:23

    strasni centarfor mitrovic kao i obicno solidna 0 , ceka da se vrati u drugu ligu pa da pocne da reseta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA