≫ 

Veliki povratak: Zlatan Ibrahimović će nakon pet godina ponovo igrati za Švedsku!

Portal prenosi da je Zlatan pozvan da zaigra već u kvalifikacionom meču protiv Gruzije

  • 0
Milan Crotone Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović ponovo će zaigrati za reprezentaciju Švedske, prenose švedski mediji. Zlatan bi dres reprezentacije mogao da obuče već u kvalifikacionoj utakmici protiv Gruzije, 25. marta.

Fudbaler italijanskog Milana Zlatan Ibrahimović će se naći na spisku igrača reprezentacije Švedske za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, prenosi švedski portal Fotboldirekt pozivajući se na svoje izvore.

Portal prenosi da je Zlatan pozvan da zaigra već u kvalifikacionom meču protiv Gruzije, koji je zakazan za 25. mart.

Iz Fudbalskog saveza Švedske nisu želeli da potvrde Zlatanov povratak i istakli su da će konačan spisak biti poznat 18. marta.

Zlatan Ibrahimović je igrao za reprezentaciju Švedske od 2001. do 2016. godine. Igrao je u 116 utakmica i postigao 62 gola.

Od prošle godine igra za italijanski Milan gde je za 33 utakmice postigao 24 gola. Za kratko vreme postao je veoma popularan u Italiji, a nedavno se pojavio i na muzičkom festivalu u Sanremu, gde je sa Sinišom Mihajlovićem pevao jednu popularnu italijansku pesmu.

Video: Jokić oborio drugog evropskog Ol stara, Denver je u opasnoj seriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA