Đurđevićev otac nakon promocije sina u Crnoj Gori: Uroše, neko je prepoznao tvoj kvalitet

- Veliki uspeh često dolazi kada ste priterani uza zid - naveo je Zoran, otac Uroša Đurđevića

  • 39
uros đurđević Foto: MN Press

Zoran Đurđević, otac novog reprezentativca Crne Gore, Uroša, objavio je na svom Instagram profilu sliku sa promocije u FSCG-u i poslao poruku "bocnuvši" Fudbalski savez Srbije.

- Neko je prepoznao da Uroš poseduje kvalitet za reprezentativni nivo i sada je na njemu obaveza, da ovo poverenja opravda na pravi način. Samo da mu Bog da dobro zdravlje, za ostalo ne brinem - napisao je Đurđević.

On je takođe citirao motivacione reči, podržavši svog sina u odluci da zaigra za Crnu Goru.

- Veliki uspeh često dolazi kada ste priterani uza zid. Pritisak zaista može da vam popravi učinak. Pravu snagu ćete najbolje pokazati kada je napeto. Pravo lice ćete najbolje ispoljiti kada se nadjete u neugodnom položaju i kada vam se učini da ste na tankoj grani. Izazov će vas najpre upoznati s vašom najboljom i najsjajnijom stranom. Kada je sve lako ne postajete bolji. Niko nije zaista uspeo dok je boravio u bezbednoj zoni - zaključio je Đurđević.

Video: Katai iz penala overio 13. vezanu pobedu Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    8. mart 2021 | 17:33

    Novaku Djokoviću je Velika Britanija nudila ogromne pare i sve uslove koji su mu bili potrebni da bi postao igrač kakav je danas, samo da zaigra za njih... I on je to zajedno sa svojim roditeljima odbio, iako mu Srbija apsolutno ništa nije dala niti je na bilo koji način pomogla u njegovom teniskom razvoju, a njegovi roditelji su se odrekli svega i čak pozajmljivali novac od zelenaša da bi mu obezbedili uslove za razvoj. A ovaj Djurdjević zajedno sa svojim komitskim ocem i pored finansijske obezbedjenosti zaigra za izdajničk, šiptarsko-vazalsku Crnu Goru koja slavi Oluju zajedno sa ustašama uz Tompsonove pesme, priznaje Kosovo, koja otima srpske svetinje i teroriše Srbe.

  • Zeka

    8. mart 2021 | 14:49

    Lepo je to sto imate lepi misljenje o svom sinu i verujete u njega ,ali on je samo jedan prosecan igrac i nista vise .Realno on nije reprezentativni igrac ,nije cak ni za reprezentaciju Crne Gore .

  • Srbbgd

    8. mart 2021 | 17:45

    Neka igra za zemlju koju god želi ali da bi igrao za Crnu Goru mora da se odrekne dtžavljanstva Srbije jer Crna Gora ne priznaje dvostruko državljanstvo. Vredi li to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA