Napoli rešio da okonča saradnju sa Maksimovićem, srpski štoper je od leta slobodan igrač

Na sve su uticale slabije partije ove sezone, kao i nemogućnost dogovora oko produžetka postojećeg ugovora

  • 7
nikola maksimović Foto: Tanjug/Ap

Srpski štoper, Nikola Maksimović je pre samo godinu dana bio jedan od najzaslužnijih za trofej Napolija u Kupu Italije, ali je ove sezone možda i prečesto obasut kritikama zbog slabijih partija. Stoga, nije neočekivano što će naš fudbaler, barem prema pisanju italijanskih medija, na leto napustiti Napulj i sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Rukovodstvo Napolija rešilo je da stavi tačku na saradnju sa Maksimovićem, kada mu na leto bude istekao ugovor. Sa njim će „napolje“ i Elseid Hisaj, a kako se navodi, plan ovog kluba je da kupi mlade igrače koji su spremni da pokažu kvalitet. Samim tim dva fudbalera otići će kao potpuno slobodni u izboru nove sredine.

Dalje se piše da je zapravo „caka“ kod Maksimovićevog odlaska ta što dve strane već duže od godinu dana ne mogu da nađu dogovor oko produžetka saradnje, koji se najavljivao još pre dve čitave dve sezone, a onda se ista priča podgrejala i nakon osvajanja Kupa. No, od tada se nije mnogo odmaklo, Maksimović je očito želeo više, na šta u Napoliju nisu bili spremni.

Štoper koji dolazi iz Bajine Bašte ove godine je odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima, a u poslednje vreme se za njega interesovao određen broj klubova iz Premijer lige. Doduše, za sada nema konkretnih imena, ali je jasno da će naš fudbaler biti jedna od figura u narednom prelaznom roku.

Video: Novak na znamenitostima Beograda u čast istorijskog uspeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    9. mart 2021 | 17:12

    Sledeća stanica- Polet Karavukovo.

  • YYY

    9. mart 2021 | 18:32

    Samo sto dalje od Zvezde! Bordo ti necu zaboraviti dok sam ziv!

  • Mornar

    9. mart 2021 | 17:29

    Terza reaguj. Kolka god je kiksara u Napoliju i repki, za nase trenutne stopere je Ramos licno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA