Stefanu Šćepoviću prija Španija: Nekadašnji fudbaler Partizana na pragu dolaska u Malagu

Tamošnji mediji ističu da je sve blizu realizacije

  • 0
Stefan Šćepović Foto: MN Press

Nekadašnji napadač Partizana, Stefan Šćepović sve je bliži povratku u španski fudbal posle nešto više od tri godine pauze, prenose mediji sa Pirinejskog poluostrva. Naime, za njega je zainteresovana ekipa Malage.

On je pre više od mesec dana raskinuo saradnju sa Mačidom Zelvijom iz Japana, a u ovaj tim bi došao kao zamena za povređenog napadača, Pabla Čavariju. Jasno je da bi u Malagi dobio adekvatnu minutažu.

Poslednji angažman u Španiji, nekadašnji fudbaler Partizana imao je u Sportingu iz Hihona, a pored toga upisao je nastupe i za Hetafe. Najbolje partije pružao je upravo u klubu u kojem se sada nalazi Uroš Đurđević, pošto je u sezoni 2013/14. čak 23 puta ubacio loptu u protivničku mrežu.

Nakon 28. kola u španskoj Segundi, Malaga zauzima tek desetu poziciju sa 37 poena, ali i dalje ima šansu da se domogne plej-ofa, pošto šestoplasirani Rajo Valjekano beži svega šest poena na šestom mestu.

Video: Srbija u potpunosti nadigrala Severnu Makedoniju u prvom poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA