≫ 

Horor u kući golmana Evertona: Opljačkali ga provalnici, pred decom i ženom vadili mačete

Dvojica maskiranih razbojnika su iz kuće odneli nakit i jedan skupoceni ručni sat

  • 1
robin olsen Foto: youtube/svenskfotboll

Prilično uznemirujuću situaciju doživeo je golman Rome na pozajmici u Evertonu Robin Olsen (31) kod svoje kuće u Liverpulu, u koju su mu upala dvojica maskiranih razbojnika i uz pretnju mačetama ukrala dragocenosti.

Ovaj incident desio se prošle subote, i to nedugo pošto je meta slične pljačke bio i menadžer ekipe sa "Gudisona" Karlo Anćeloti.

Prema navodima engleskih medija, Olsenova supruga i dvoje dece, dvogodišnji sin i petogodišnja ćerka, su u momentu upada bili u kući.

- Olsenovi su traumatizovani posle svega, morali su da se odsele - izjavio je izvor blizak porodici za engleski San.

Pod pretnjom dugačkih noževa, Oslen je provalnicima predao nakit i jedan skupoceni ručni sat.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Robin Olsen (@robinolsen25)

Inače, kraj u kojem se nalazi Olsenova kuća veoma je popularan među igračima Premijer lige.

Drske pljačke fudbalera u Premijer ligi poput ove postale su toliko učestale poslednjih godina da su sada mnogi klubovi počeli da nude svojim igračima i zaštitu u vidu obezbeđenja imovine.

Engleski mediji podsećaju da je i igraču Liverpula Fabinju prošle godine ukraden skupoceni automobil audi dok je on imao utakmicu sa Čelsijem.

Slične pljačke ogađale su se i pojedinim igračima u Londonu, a neki od njih, poput golmana Uga Lorisa, kao zaštitu su kupili specijalno istrenirane pse čuvare.

Liverpul je, čini se, posao završio u prvom meču osmine finala LŠ jer je kao gost savladao Lajpcig sa 2:0, međutim, Klopov tim je u užasnoj formi, a Nemci igraju sjajno, pa je večeras (21.00) na Enfildu sve moguće. Kvota na keca je 2,65, iks je 3,25, dvojka 2,70, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Lajpcig

PSŽ je razneo Barselonu na Kap Nou sa 4:1 i ostalo mu je da večeras (21.00) završi posao na Parku prinčeva. Ali viđali smo ranijiih godina čudesne rasplete dvoboja ove dve ekipe. Sada je ista kvota na keca i dvojku – 2,65, a kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE

    10. mart 2021 | 11:22

    Nije ni cudo jer se naprimali maceta i previse, kad dodjete u Englesku kao da ste u Pakistanu il Sudanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA