≫ 

Novi korona slučaj u Zvezdi: Sanogo dobio pozitivan nalaz

Fudbaler je testiran posle prvih simptoma i nalazi se u izolaciji

  • 2
SEKOU SANOGO Foto: MN Press

Crvena zvezda je obavestila javnost da je je prvotimac ovog kluba, Seku Sanogo, zaražen korona virusom i nalazi se u izolaciji.

On je osetio prve simptome i odmah je testiran, a test je pokazao pozitivan nalaz, pa on neće iti na raspolaganju Dejanu Stankoviću za meč protiv Mačve u četvrtak, a verovatno i na još nekoliko narednih mečeva koji dolaze u narednom periodu.

- Fudbaleri našeg tima su nastavili da treniraju normalno i da se pripremaju za susret sa Mačvom, ali i za sve naredne utakmice koje ih očekuju. Sanogo se oseća dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima. Naš klub testira igrače na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih. Sanogu želimo brz oporavak i da se što pre priključi saigračima u novim pobedama - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Zvezda već ne može da računa na dva stranca, pošto su Dijego Falćineli i Filipo Falko takođe nedavno bili pozitivni na korona virus.

Podsetimo, meč Crvene zvezde i Mačve na programu je u četvrtak od 19.10 uz prenos na Arena sport 1.

Video: Gobeljić se oporavio od kiksa s Milanom, petom asistirao Benu za Zvezdin gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA