Ne smeju da pogreše kao protiv Srbije: Rusi vraćaju najboljeg igrača posle skandala sa onanisanjem

Dzjuba ponovo u nacionalnom timu...

  • 0
Artem Dzjuba Foto: AP/Tanjug

Stanislav Čerčesov, selektor fudbalske reprezentacije Rusije, odlučio je da u nacionalni tim vrati Artjoma Dzjubu koji je iz istog "izbačen" zbog erotskog video snimka.

Čečesov je potvrdio da će Dzjubi biti vraćena i kapitenska traka pred utakmice koje Zbornaja u martu, u sklopu kvalifikacija za SP, igra protiv Malte, Slovenije i Slovačke.

Dzjuba nije igra za reprezentaciju još od oktobra, jer je početkom novembra suspendovan posle onog snimka onanisanja koji je izašao u javnost. Čerčesov ga je sklonio pred mečeve Lige nacija, a epilog svega jeste težak poraz Rusa od Srbije (5:0).

Podsetimo, na snimku koji je procurio u javnost video se kako Dzjuba masturbira i snima se u hotelskoj sobi, dok su tamošnji mediji najpre istakli da je za to "kriva" prezenterka "Meč TV" Marija Orzul.

Međutim, Orzulova je samo slučajno bila na TV ekranu i njen glas se čuo dok je Dzjuba "odrađivao posao", da bi se nekoliko dana kasnije pojavilo ime i prezime devojke koja je tada snimala kapitena Zenita.

U pitanju je Natalija Veretnikova koja je u vezi sa Dzjubom i koja je još 2019. snimila svog dečka.

- Mnogi su mi rekli da je odvratno to što je na snimku. Da je i Artjom odvratan zbog toga što je uradio. Ali, nije. Nije se desilo ništa ružno, već nešto prelepo. Ozbiljno sada, to je jedan predivan snimak. Ništa loše u njemu ne vidim - poručila je Natalija tada, a prenose mediji u Rusiji.

Dzjuba je tada sklonjen kako ne bi remetio ostatak reprezentacije ali je Čerčesov shvatio da bez najboljeg fudbalera ne sme u kvalifikacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA