Dejan Stanković pričao Hrvatima o Murinju: Naš prvi sastanak trajao je manje od 10 minuta

Stanković pun hvale na račun nekadašnjeg trenera

  • 5
dejan stanković Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je izjavu za hrvatski "Indeks" kom je pričao o svom nekadašnjem treneru Žozeu Murinju!

Povod za to bila je utakmica između Dinama i Totenhema koja se igra u četvrtak veče, a koju Stanković nije hteo da komentariše zbog toga što nije dovoljno upućen u istu.

Međutim, o sadašnjem treneru Spursa imao je reči hvale:

- Murinjo je veliki trener, genijalac. Poseban je u svakom smislu. Zato i nosi taj nadimak. Nije to bez razloga. Imao je ogroman uticaj na moju karijeru. U Inter je stigao u trenutku kad sam mislio da sam dao sve u fudbalu i kad sam planirao da završim karijeru. Bio sam na izlaznim vratima Intera. Čim je došao, odmah me je pozvao na stranu. Rekao mi je da ne dolazi u obzir da odem bilo kuda i da sam njegova opklada - rekao je Stanković za "Indeks" i dodao:

- "Pusti šta novinari pišu, ti ćeš biti moja desna ruka", rekao mi je u prvom našem razgovoru. Sastanak je trajao manje od deset minuta. To najviše govori kakav je bio psiholog. Kod njega sam dobio još 30 odssto kao igrač i 30 odsto kao čovek. Žoze me je naučio puno i o fudbalu i o životu i zauvek ćemo imati fantastičan odnos pun uzajamne ljubavi, poštovanja i poverenja.

Podsetimo, Stanković je u dresu Intera, sa Murinjom na čelu, 2010. uzeo triplu krunu i upisao se zlatnim slovima u istoriju Neroazura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    10. mart 2021 | 21:29

    Deki mislim da si jedini fudbaler sa nasih prostora koji je napravio tripl.Mozda samo neki od tudjmanovih bunkerasa ali ne mogu da se setim ko.

  • Nusknvp

    10. mart 2021 | 21:07

    A sta mu sad pricas ? Kako ti namestaju serije i sudije...i nije te sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA