≫ 

Dve Srpkinje među najprovokativnijim ženama fudbalera: Zbog nekih su prijatelji postali neprijatelji

Žene su često imale uticaj iz senke na mnoge fudbalere, a neke od njih mnogim trenerima zadale su glavobolje u svlačionici zbog paralelnih veza sa klupskim ili reprezentativnim saigračima

  • 11
Žene fudbalera Foto: Instagram zoe_cristofoli/wanda_icardi, Profimedia

Žene su često bile razlog da se muškarci sukobe, a zbog nekih su vođeni i ratovi, ali i u današnjem fudbalu mnoge žene imaju bitnu ulogu, neke iz senke, neke i aktivno, pod reflektorima velikih svetala.

Zbog nekih su veliki prijatelji, saigrači u reprezentacijama i klubovima postajali smrtni neprijatelji, a u poslednjih nekoliko godina imali smo nekoliko takvih priča, a za to su zaslužne Vanda Ikardi, Sabrina Kvist, Vanesa Peronsel, Karolin Lilijen.

Zbog njih su neki od najboljih prijatelja i saigrača prestajali da pričaju, odbijali su da pruže ruku jedan drugom, a treneri su imali glavobolje da sačuvaju mir u svlačionici, pa su morali da teraju neke od njih iz kluba.

U Srbiji nije bilo tako ekstremnih situacija, ali i kod nas postoje provokativne žene fudbalera koje su bile magnet za druge fudbalere, a to su Jelena Karleuša, supruga Duška Tošića i Sofija Milošević, verenice Luke Jovića.

Vanda Ikardi

Sigurno najpoznatije ime u svetu fudbala među ženama fudbalera jeste Vanda Ikardi. Ona je i agent svom suprugu Mauru Ikardiju, a poznata je i kao "težak pregovarač", ali i neko ko na kraju uvek isposluje najbolje uslove za svog dragog, a ujedno i za sebe.

Ipak, i sama njena ljubavna priča sa Maurom je toliko provokativna i neverovatna, da o njoj može i film da se snimi. Naime, Vanda je pre braka sa Ikardijem bila u braku sa Maksijem Rodrigezom, nekada najboljim prijateljem Maura Ikardija, a posle jednog zajedničkog letovanja, Vanda je odlučila da prevari Maksija i da započne vezu sa Maurom Ikardijem.

– Jednom mi je napisala da ona i Maksi idu na krstarenje, i upitala me da li želim da pođem sa njima. Naravno da sam želeo. Dok sam bio sam na drugom spratu jahte, ležao i slušao muziku, Vanda se pojavila niotkuda i sela iza mene bez ikakvog srama. U tom trenutku njena veza sa Maksijem se završavala – opisao je Mauro.

Zoi Kristifoli

Devojka Tea Ernandeza u prošlosti je imala ljubavne veze sa nekoliko poznatih ličnosti u Italiji, ali je svojevremeno viđena i sa Serhiom Aguerom. Njena veza sa Teom Ernandezom posebno je ispraćena u medijima, a svojevremeno je snimljena i u eksplicitnoj pozi na jahti kako oralno zadovoljava svog dečka.

Tigrica iz Verone, kako je zovu mediji u Italiji ima brojne tetovaže po celom telu i uvek izaziva pažnju.

Jelena Karleuša

Supruga Duška Tošića uvek izaziva pažnju medija, a to je posebno bio slučaj u momentima kada je isplivala afera sa Ognjenom Vranješom, u kojem je bilo svega, uvreda, eksplicitnih fotografija, a slučaj je na kraju završio na sudu.

Sofija Milošević

Sofija Milošević je godinama bila "magnet" za sportiste. Poznate su njene veze sa Ademom Ljajićem, a nešto ranije i sa Viktorom Troickim. Ipak, najdužu vezu imala je sa Ljajićem, koja je bila burna i u kojoj je bilo i raskida, pa pomirenja. Ipak, nakon što je veza završena, Sofija je započela romansu sa Lukom Jovićem, sa kojim sada ima sina Alekseja.

Ljajić i Jović su ipak nastavili da igraju u reprezentaciji bez ikakvih problema, a čak su se na jednom meču i grlili i bili jedan do drugog tokom intoniranja himne.

Vanesa Peronsel

Jedna od prvih velikih afera u fudbalu izbila je upravo zbog nje. Supruga Vejna Bridža bila je u centru skandala 2010. godine, kada je isplivalo da je spavala sa Džonom Terijem, čovekom koji je bio Vejnom saigrač u Čelsiju i kućni prijatelj, koji je često dolazio u njihovu kuću.

Nakon što je afera isplivala u javnosti, Vejn Bridž je odbio da pruži ruku Teriju na meču između Čelsija i Mančester Sitija, a Bridž nije želeo te godine ni da bude član reprezentacije Engleske, gde je Džon Teri bio neizostavni šraf.

Sabrina Kvist

Jedna od najsvežjih afera vezana je za Sabrinu Kvist, suprugu danskog reprezentativca Kristijana Eriksena, koja je imala aferu sa Janom Vertongenom, saigračem njenog supruga u Totenhemu.

Eriksen je na kraju napustio Totenhem, ali je sačuvao brak.

Karolin Lilijen

Poznata je takođe i situacija između Kevina de Brujnea i Tiba Kurtoe, koji dele svlačionicu u reprezentaciji Belgije, a tako je bilo i u Čelsiju gde su igrali zajedno. Delili su i nešto više od toga, devojku Karolin Lilijen, koja je, nakon što je saznala da je De Brujne vara, odlučila da mu vrati još gore, pa ga je varala sa Tibom Kurtoom.

- Tibo mi je ponudio ono što nisam dobila u trogodišnjoj vezi sa Kevinom - rekla je u svoju odbranu Karolin, koja se nije dugo zadržala u zagrljaju golmana.

Video: Mnogi su mislili da je fotošop, a ona ih je snimkom razuverila: JK pokazala savršenu liniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    11. mart 2021 | 16:24

    Sem poslednje sve deluju kao porno dame ili prostitutke. Cudna "moda", cudni ti njihovi "standardi" i merila zenske lepote. Ovde se samo radi o najvulgarnijem mogucem privlacenju paznje.

  • QQQ

    11. mart 2021 | 13:57

    Pa nisu tražili babe fudbalera nego mlade devojke -žene.

  • Petar

    11. mart 2021 | 19:14

    Sve se u današnje vreme svelo na pokazivanje sisa i dupeta na društvenim mrežama kao merilo ženske lepote i vrednosti.. pored 100 ovakvih uvek bih pre odabrao neku stidljivu neiskvarenu devojku, ove napucane egomanijanke mogu samo mentole da zanimaju.. završiće u mnogo ispunjenim brakovima jednog dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA